Sayfa 568/1032 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 4,537 - 4,544 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Halkbank'a yapılan, thyao style vizyonda olabilir.. Grafı geçme rakamlar bile aynı algo style..
    Aselsan vs. mazi ihlas, asya falan hiç karıştırmayalım bile..
    Ereğli-Tüpraş destekli aşağı baskı da ilk kirli çıkın thyao olabilir, bir zamanın topic tabelasındaki gibi.. Bknz. yazan çizen eden yok.. Dostlar kavesi bile değil günlük 4 takılan say neredeyse monolog trend başlık ??...
    Diğer 3 bahsettiğimiz ise hormonlu aşırı besili boğa ve piyasa monEEy diye inleyebilirken böyle her an.

Selamlar, iyi trade'ler..

Bilmem bir şeyler anlatabilDik mi ?.. )

new yorkta hiç haberim yokmuş gibi çek panpa ..
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Çoğ AYIp ).
    Korkuyon demek böyle şeylerden yani.. )
    Tahta işleri, çekme NY-TR hattı falan ?..
    Süslüman style sanki ilahi..

5.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Aşağıdaki alıntı da çok önemli bilgiler içeriyor. Tercüme edecek biri varsa minnettar oluruz. Erick von menstein arkadaşımızın sorusunun cevabı işte buradadır:

.... Data indicating performance close to recession levels will likely emerge in the next few months. With Fed tightening and a weak economy on a collision course, the result might well be a recession. Toward the end of this quarter, the full extent of a global slowdown will be apparent even to the Fed. In that case, get ready for a Fed "pause"€ on rate hikes in December 2018 and a weaker dollar. In the meantime, the Fed will almost certainly raise rates in less than two weeks as the Fed sleepwalks into another recession.
    Elimden geleni yapayım:
    "Resesyon seviyelerine yakın performansı gösteren veriler büyük olasılıkla önümüzdeki birkaç ay içinde çıkacak. FED'in sıkılaştırması ve çakılma rotasındaki zayıf ekonomiyi gözönüne alırsak sonuç resesyon olabilir. Bu çeyreğin sonuna doğru küresel yavaşlamanın boyutunu FED bile açıkça görecek. Bu durumda FED'in Aralık 2018'de faiz artırımlarını durdurmasına ve daha zayıf bir dolara hazır olun. Bu esnada, FED başka bir resesyona uyurgezer olarak girerken neredeyse kesinlikle faizleri iki haftadan kısa sürede artıracaktır."
    (son cümle biraz bozuk gibi oldu ama ingilizcesi de tuhaf zaten iki kere FED kullanılmış özne olarak, ben teke indirdim)

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Bilmem bir şeyler anlatabilDik mi ?.. )
    Biraz kastiriyor ama anliyoruz Sn. Sen Sus Sen Sor

Tam anlamistim, Azeri Turkcesi gibi, sahna da isin icine girince hepten kaybettim olayi Neden bahsediliyor?

Bu kadar )

Sayfa 568/1032 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •