Originally Posted by
Arc en ciel
Hızlı bir akış oldu, bir detay takıldı gözüme. Ona cevap vermek istedim. Yoksa arkasındayım lafımın. Sayfadan gittim.
".....'O... yum 'derse ne diyeceksiniz ki ?" yazmış Bay Bora.
Ne anlama geldiğini biliyoruz hepimiz. Bunu bir eşi ve iki kızı olan yaşına saygı bekleyen biri, bana yazdı. Ne diyebilirim ki? Sorsanız örnek verdim diyecek sadece.
İnsanların açıklarını yakalamak için beklemek, bulunca diline dolamak, suçlamak, yargılamak, yaftalamak, infaz etmek temeli üzerine kurmuş olduğu bir tarzı var. Kibirli kimseyi beğenmiyor. Zevk alıyor yaptıklarından.
O kadar kolay hüküm veriyor ki insanlar hakkında, cahil diyor, hukuk bilmez diyor bana. Avukatım ben diyorum tık yok sonra. Üstelik azımsanmayacak kıdemim de var.
Adliye koridorlarında elinde çantasıyla dolaşan, hemen hemen her gün gördüğümüz yaşlı bir amcamız vardı. Önüne gelen herkese dava açar sonra bir avukat titizliği ile dosyalarını takip ederdi. Bir davada karşılıklıydık titizliğini oradan biliyorum. Onu hayata bağlayan şeydi bu yaptığı.
Bu forumda Bay Bora'yı hayata bağlayan bir yer. Sayfada kaldığım zaman biliyorum ki o birine sataşacak ben de muhtemelen o haksızlığa uğrayan kişinin yanında olacağım. Bugüne benzer çok olay yaşanacak. O yüzden bir daha yazmayacağım bu sayfaya.
Benimle ilgili elinden geleni ardına koyma Bay Bora. Şimdiye kadar arkasında durmadığım tek lafım, sebebini açıklayamadığım tek davranışım olmadı.
Bu şekilde yönetilmeyi hak etmiyoruz. Sisteme düzeneydi tepkim.
Haksız yere kırdığım forum arkadaşlarım varsa özür dilerim.
Yer İmleri