Sayfa 476/964 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Kozaa takibimde degil simdilik. 6.51 kirilmadan ya da 4.30 e inmedende takibime yine girmez. Bu 2 sart disinda kozaa ya bye.
    teknik konu işin görüntüdeki hikayesi, yabancı gecen hafta iyi topladı hisseyi yerliden, 5,90 aşağı kırmadığı sürece yön yukarı olur kısa vadede, orta ve uzun vadede zaten önü açık, sabır her şeyin ilacıdır.

2.  Alıntı Originally Posted by gravis Yazıyı Oku
    teknik konu işin görüntüdeki hikayesi, yabancı gecen hafta iyi topladı hisseyi yerliden, 5,90 aşağı kırmadığı sürece yön yukarı olur kısa vadede, orta ve uzun vadede zaten önü açık, sabır her şeyin ilacıdır.
    Takasları da paylaşır mısınız? Kasım daydı dava bu arada

3.  Alıntı Originally Posted by gravis Yazıyı Oku
    Siz yabanciyi galiba 2 gun geriden takip ediyorsunuz. Topladigi gunun ertesi gunu 2 milyon lot pastada satti citi. Sizde 2 gun sonra gorursunuz. Ben kozanin takas ve teknigi biraktim. Kozaa da teknik temel calismaz. Haber gelirse gider. Bazen kozal bile gitse kozaa gitmez. Teknik temel devre disi taki haber dusene kadar

4.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Takasları da paylaşır mısınız? Kasım daydı dava bu arada
    Ben paylasirdim 2 milyon lot sattigini da. Tovbeliyim ustat o hissenin pasta ve takasini paylasma konusunda. Taki 6.51 kirilincaya kadar ya da 4.30 a gelinceye kadar. 5.97 altinda neydi yapilacak olan 5.32 ye kadar trade etmek

5.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Kozaa takibimde degil simdilik. 6.51 kirilmadan ya da 4.30 e inmedende takibime yine girmez. Bu 2 sart disinda kozaa ya bye.
    İpek takibinizde mi yoksa kozaa gibi şartların oluşmasını mı bekliyorsunuz ?

6.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Siz yabanciyi galiba 2 gun geriden takip ediyorsunuz. Topladigi gunun ertesi gunu 2 milyon lot pastada satti citi. Sizde 2 gun sonra gorursunuz. Ben kozanin takas ve teknigi biraktim. Kozaa da teknik temel calismaz. Haber gelirse gider. Bazen kozal bile gitse kozaa gitmez. Teknik temel devre disi taki haber dusene kadar
    teşekkur ederim hocam paylaşımlarınız için

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Yerle gök arasında bir yerlerde.
    Gönderi
    772
     Alıntı Originally Posted by unnamed Yazıyı Oku
    Sn Denizkiraz42 üstad IPEKE için ben de bu Sorunun cevabını merak ediyorum?

Sizin katılımınız bize lütuftur saygılar

8.  Alıntı Originally Posted by unnamed Yazıyı Oku
    Evet ipek takip mi üstad...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir..

Sayfa 476/964 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •