Arada bir kozaa kaçmış sanırım😀 5.70 üzeri kaldıkça 6.98 mi demek oluyor? Yoksa 5.93 altı kaldıkça 5.70 e gelme ihtimali mi var demek oluyor?
Bir de malum bu 5.96 i kıramadı. Artık öyle bir direnç kalmadı diyebiliyor muyuz kardeşim?
Deniz bey kozalin çıkışta olması son snlerdeki , koza da bu çıkıştan sebep hızla yukarı atarmi ? Yoksa bağımsızlar mi ?6.51 den önce bir destek varmi? Teşekkürler
Deniz bey kozalin çıkışta olması son snlerdeki , koza da bu çıkıştan sebep hızla yukarı atarmi ? Yoksa bağımsızlar mi ?6.51 den önce bir destek varmi? Teşekkürler
5.97 uzerinde ust ust 2 kapanis bile yapamiyor. En ideali 6.51 ya da 4.30 a gelmeli. Bu 2 unsur onem arz ediyor teknik takip icin.
Tek olumlu olay kozalın yoluna devam ediyor olması. Bu da onun gazıyla gidiyor. Ama gerçekten beter bir kağıt. Maliyet düşürdüm pişman oldum ptesi açılışta yollarım büyük ihtimal rezillikti karanlık oda cuma günü
Tek olumlu olay kozalın yoluna devam ediyor olması. Bu da onun gazıyla gidiyor. Ama gerçekten beter bir kağıt. Maliyet düşürdüm pişman oldum ptesi açılışta yollarım büyük ihtimal rezillikti karanlık oda cuma günü
Çok doğru Arkadaşlar mahkeme ne zaman bilen var mı teşekkürler
Yer İmleri