Zenci kardeþ günlük gitme.. Kanýna girerler ev aldýrýrlar taþ yýðýnýna para baðlarsýn.. Olmucak biri kanýna girer gider 50 yýl satamayacaðýn arsaya para baðlarsýn.. Birisinden araba eþya görür gider alýrsýn para hiç olur.. 32 gün baðla geç.. Vade bozulcak diye bu düþünceler aklýna gelmez.. Olmadý günlük gidersen gel seni borsaya sokalým gör dünya kaç bucak) :
ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA
Yarin cikmaz carsamba cuma arasi cikarsa cikar. Fedi fiyatlandirabilir. Bankalar enflasyon ve mb faizine gore agiz birligi yapmiscasina geriden gitmeyi tercih ediyor. Kredileri de kistilar. Suan burgan haric adam akilli teklif veren yok. Enflasyon ve mb oranlarina gore suan ON larin en dusuk 27-29 bandinda gezmesi. 32 gunluklerin 35 e dayanmasi gerekirdi ki dolarda gevsesin. Sanki kasitli bir calisma var gibi. Faiz lobisi dedikleri bu iste. Islerine geldigi zaman arttiriyorlar islerine gelmedigi zaman arttirmiyorlar. Mb elinden geleni yapti ve 24 e cekti. Bankalar buna neden tepkisiz kaldi. Suan mb faizinden dusuk veren banka cok. Kasit ariyorum arkadas kasit...
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir
rating notu böyle bir döneme girersek çok önemli olacaðýný sanmýyorum...lehman krizi sonrasý A notu olan CÝTÝ nin düþtüðü durumu hatýrlataym size..
inþallah durumumuz böyle bir noktada deðildir..ayrýca küçük,büyük farketmez,hangisi olursa olsun,hangi sebepten olursa olsun,zincirleme bir facia yaþarýz ki,millet bankalarýn önünde kuyruk olur...devlet buna müsaade etmez..ayrýca öyle bir durum yok deniyor..bence buna dünya da müsaade etmez...
Cok haklisin. Sana soyle soyleyeyim. 4 aydir gecelikteyim. Ha bugun ev aldim ha yarin diye. Sonra ev almaktan vazgectim. Aslinda gectimmi oda belli degil. Cunku arada bir gidiklamiyor degil. Pesinde kostugum ev haftada bir msj atip taciz ediyor. Al gec diyorum sonra hesabi yaptigimda zarar goruyorum. Ben de sanirim yarin burgana 32 gun cakacagim yada en gec cumaya...belkide 30 kasima kadar...hanim dirdir etmese daha iyi dusunecegim ama hurrem kanuni misali olmaz ins...
500 K param var hangi bankaya yatýrmamý önerirsiniz?
Kirada oturuyorsanýz evde fahiþ fiyatta deðilse ev almak daha mantýklý bence oturmak için.. Ama ev alayým 3 sene sonra þu kadar karla satarým dönemi bitti.. Belki de baktýðýnýz ev 1 senedir satýþta.. Þu ara abartmýyorum 400 lük evler ciddi pazarlýkla keþ paraya 300 e kapatýlýr..
ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA
Yer Ýmleri