Sayfa 380/1000 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Himm tapınak şövalyelerinin işi gücü yok altın mi gomecekler ? Yanlizzzzzz o bölgede mubadeleden kalma yüklü gomulerin olduğunu birinci agizlardan dinledim ....Ceviz ağaçlarına dikkat [emoji41]
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yok yok sen epeydir forumu okumuyorsun anlaşıldı.Ben altın alıyorum,kanal istanbul hakkında da tapınak şövalyelerinin altınları o güzergahta gömülü ,gavurlar o altınlar bulunmasın diye kanalı istemiyorlar diye rivayet var.Kanal yapılırsa altınlar bulunur piyasada altın miktarı artınca da fiyatı düşer ,benim durum o konuda sıkıntılı,tam dolarcı sayılmam ben ))))))))))
    Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    bende böyle duymuştum.

tşk..
    Bankaların bu para yatırma işlerine önlem alması lazım. Daha karmaşık bir iç denetim olmalı. Para yatırma en az 3 kişinin kayıt kontrolünden geçmeli. Zira bu olay gösteriyor ki teorik olarak bankanın içinde 2 kişi organize olursa ciddi sıkıntı çıkartabilirler.Ama her şeyden önemlisi mudi bankaya gittiğinde cüzdanını ve dekontunu çok iyi kontrol etmeli. Hatta dekontların üzerine cep telefonu ile kontrol edilebilecek kare kod koyulmalı etc...
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    Vışş hakketen !!

Oho bizim borsa böyle çakallıklarla doludur ,kağıt istenirse aşağı basılırken toplanır,istenirse de yukarı giderken dağıtılır.O iş öyle kolayca anlaşılmaz.Siz güvenmeyin bu grafiğe hiç belli olmaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,142
    $$$ 6282 ₺₺₺
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

5. Dölarda yükseliş gaçınılmaz,kendi rutinine girer..

Zabah işe gidecez,çoluk çocuk aç...

Patitis 2,5,domatis 5 lire..

Taze fasille,dandiksarayda yinir herhal...

Çüsssss.

Sürçi lisanımızın arkasındayız..
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Oho bizim borsa böyle çakallıklarla doludur ,kağıt istenirse aşağı basılırken toplanır,istenirse de yukarı giderken dağıtılır.O iş öyle kolayca anlaşılmaz.Siz güvenmeyin bu grafiğe hiç belli olmaz.
    Bu kağıdı o düşen kanaldan çıkarmak için kanal İstanbul'da calisacak dev vinçler den gerek [emoji23]

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Tcmb'nin 625 baz puan faiz arttırmasının temel nedeni zaten buydu. Yoksa enflasyonu dikkate alarak kesinlikle bu kadar büyük bir artış yapmazlardı. Kur izin verseydi daha fazla beklerlerdi. Kur ve döviz borçluluğu daha fazla beklemeye izin vermedi.
    cevap yazdığım arkadaşın koyduğu linkteki yazı epey güzelmiş. özellikle sonları. elin amerikalısı tepemizdekini ve sorunun gerçeğini öyle temiz görmüş ki....

8. xe.com'daki USD TRY verileri de düzelmiş gözüküyor. Büyük ihtimalle 6.4135 değeri meşhur swap point algoritmasının azizliğinden oluştu. Saat 23:00'dan sonra veriler düzeldi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 380/1000 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •