Sayfa 381/1030 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Buradan bakabilirsiniz.

https://bilesik-faiz.hesaplama.net/hesaplama.do
    SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

%25.25 bileşik faizin karşılığı olan basit faiz: %28.369903085993'dir...mantık şu galiba.....şekerbank müşterisine 32 gün %27(+1), faiz veriyor....oysa aynı müşteri 5000 tl boşta parasını günlükte %25,25 yatırsa 32 günde aynı faizi alacak....yani banka vereceği 32 günlük faizi günlüğe bölerek bir oran çıkartıp müşteriye KAMPANYA YAPIYOR..vatandaş da işine geliyorsa kampanya ya katılıyor....GİBİ?

2.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    500 K param var hangi bankaya yatırmamı önerirsiniz?
    pazartesi öğleden sonra banka haftalık toplantıları olur...daha sonraki günlerde yatırın bence..

halkbank (yeni para girişi) 500 k %30 verir....burgan(yeni para girişi) kesin verir....hatta her iki banka da da üstünü zorlayabilirsiniz..

Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Kirada oturuyorsanız evde fahiş fiyatta değilse ev almak daha mantıklı bence oturmak için.. Ama ev alayım 3 sene sonra şu kadar karla satarım dönemi bitti.. Belki de baktığınız ev 1 senedir satışta.. Şu ara abartmıyorum 400 lük evler ciddi pazarlıkla keş paraya 300 e kapatılır..
    Yok yoldas kirada degilim cok sukur. Yatirim amacli alacaktim. Evin piyada degeri 270-280 ken 210 a anlastim. Birde biliyorsundur 30 ekime kadar tapuda indirim var. Ordanda 3 bin karim olacakti. Ama bu para ayda 5000 faiz getirdigi icin almiyorum. Umarim pisman olmam.

Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    500 K param var hangi bankaya yatırmamı önerirsiniz?
    500 k parayla bu soruyu soruyorsan ya bizi trolluyorsun yada para yeni eline gecti.

5.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    pazartesi öğleden sonra banka haftalık toplantıları olur...daha sonraki günlerde yatırın bence..

halkbank (yeni para girişi) 500 k %30 verir....burgan(yeni para girişi) kesin verir....hatta her iki banka da da üstünü zorlayabilirsiniz..
    yaşadığım yerde burgan yok açıkcası ismini cismini duymadığım yere pek güvenemiyorum Halkbank'a şu sıralar hiç güvenmiyorum başka bir banka olabilir mi?

6.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    yaşadığım yerde burgan yok açıkcası ismini cismini duymadığım yere pek güvenemiyorum Halkbank'a şu sıralar hiç güvenmiyorum başka bir banka olabilir mi?
    bence forumu geriye dönük okuyun,hem genel bir bilgi edinirsiniz...hemde size uygun banka..

7. Faiz bir sonuçdur. (Reisin lafının üzerine laf söylemiş olduk ama neyse...)
    Faiz oranlarının paylaşılmasına hiç itiraz etmiyorum...
    Zaten başlık bu amaçla açılmış...
    Ama bence başlıktan daha çok fayda üretilmesi manasında "eksen kayması" yapılabilir...
    Benim önerim şu:Faizi oluşturan enflasyona dair daha çok bilgi-belge-tahmin yorum paylaşılabilir...
    Gündelik hayattan zam haberleri/yaşanmışlıkları paylaşılabilir...

Ben enflasyonun burada kalacağına dolayısıyla faizlerin burada kalacağına inanmakta güçlük çekiyorum...
    Yeni yılda asgari ücretliye %20-25 arası bir zam düşünülüyormuş...
    Şirketleri ciddi manada zorlayacak,kayıtdışılığa-Suriye li göçmenlere itecek bir gelişme....
    Sadece bir durum tespiti...
    Yoksa asgari ücretin çok yetersiz olduğu yadsınamaz bir gerçektir....
    Ücretlerdeki artış enflasyona neden olabilir mi?

https://www.dunya.com/kose-yazisi/as...labilir/428324

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Faiz bir sonuçdur. (Reisin lafının üzerine laf söylemiş olduk ama neyse...)
    Faiz oranlarının paylaşılmasına hiç itiraz etmiyorum...
    Zaten başlık bu amaçla açılmış...
    Ama bence başlıktan daha çok fayda üretilmesi manasında "eksen kayması" yapılabilir...
    Benim önerim şu:Faizi oluşturan enflasyona dair daha çok bilgi-belge-tahmin yorum paylaşılabilir...
    Gündelik hayattan zam haberleri/yaşanmışlıkları paylaşılabilir...

Ben enflasyonun burada kalacağına dolayısıyla faizlerin burada kalacağına inanmakta güçlük çekiyorum...
    Yeni yılda asgari ücretliye %20-25 arası bir zam düşünülüyormuş...
    Şirketleri ciddi manada zorlayacak,kayıtdışılığa-Suriye li göçmenlere itecek bir gelişme....
    Sadece bir durum tespiti...
    Yoksa asgari ücretin çok yetersiz olduğu yadsınamaz bir gerçektir....
    Ücretlerdeki artış enflasyona neden olabilir mi?

https://www.dunya.com/kose-yazisi/as...labilir/428324

saygılar/başarılar
    Asgari ücret 2000 olur bence daha fazlasını isveren kabul etmez.
    Enflasyon yorumum ;
    Gecen ay gida fiyatlarındaki artis sadece binde 6 aciklandi bu nasil bir hesaplama yontemidir tuik bu ay gercek oranları yansitmaz ise kimseyi inandiramaz özellikle gida grubunda ciddi yükseliş var bunu yansitmalilar.

Sayfa 381/1030 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •