Arkadaslar burgan subeyi aradim. Gun icerisinde arttirim olacakmis. Vadeniz geldiyse ogleni bekleyin artis yapilacakmis. Sube bile 30 veriyor. Dijitalden 32 isteyecegim. Bir bankanin reeliyle sanalini rekabete sokuyorum![]()
Arkadaslar burgan subeyi aradim. Gun icerisinde arttirim olacakmis. Vadeniz geldiyse ogleni bekleyin artis yapilacakmis. Sube bile 30 veriyor. Dijitalden 32 isteyecegim. Bir bankanin reeliyle sanalini rekabete sokuyorum![]()
Gitmene gerek yok kardes. Subeyi ara telde net cvbi veriyorlar ona gore hareket edersin. Sube bana cuma gunu 25 demisti simdi 29 dedi 30 olurmu dedim sanirim olur dedi. Dijitalden 32 zorlayacagim bugun kurye yolda zaten dijitalim bugun aciliyor.
Ek bilgi. Dijital hesabiyla sube islemi olmuyormus. Bilginize. Yani dijital actin. Sonra subeyle anlastin diyelim yinede subeden yeni bir hesap acilmasi gerekiyormus. Sube oyle dedi.
Ewt dogru dıyon uz ama asgari ucretle ilgili bir iki duşunmek gerekiyor
Sadece asgari ucret mı?
Sadece işçiden zorunlu bes mi?
Polise askere 5. 6.7 bın TL ver gel burada asgari ucret konuş ayıp ya yeter artık bu işçi sınıfının çektiği
Polis ve askere 6000 TL alan için %10 zam 600 TL yapar asgari ücrete üç katını yapın 480 TL ediyor oda 1620+480=2100 TL eder
Yani devletin artık ust kısımda duzgun ve orantılı zam yapması gerekiyor
%10 da 600 TL cok fazla zam için sen bunu 400 TL yapıcan yıllık olarak o zaman alkışlarım devletimizi... Asgari ucretede 2300_2500 bandına cıkmalı bu ortamda
Sizce herşey rahiple mi ilgiliydi
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben değilim
Hem Üretim ekonomisi olalım diyeceksin hemde asgari ücret 2500 olsun ve üstüne de enflasyonun doların inmesini faizlerin düşmesini bekleyeceksin buna güzel bir kahkaha atılır anca
Yer İmleri