Sayfa 268/443 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon
Arama sonucu : 3544 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1. 20 Eylül'deki ani hacim artışı ve hareketler dün yapılan ikinci açıklama ile beraber düşünüldüğünde can sıkıyor.
    I, a stranger and afraid
    In a world I never made. ―AE Housman

2. LIDFA - Lider Faktoring

Yanılmıyorsam bu ortaklık 5 yıllıktı 2016 da son buldu...cs sürdürmek şirket ise bitirmek niyetindeydi 2 yıl süren görüşme sonucunda şirketin eline geçmiş oldu...şöyle düşünelim cs gibi büyük bir yatırım niye sürdürmek istedi ve şirket ise cs gibi büyük bir yatırımı niye ortaklık etmek istemedi...fiyat 5.00 tl olsaydı patronun cebinden 15 milyona yakın para cıkıcaktı...fiyatı baskılamalarının sebebi bu muydu acaba diyemeden gecemiyorum...sonuçta patron payını % 50 ye yaklaştırdı...her çeyrek karını artırmasına rağmen fiyata yansımadı bence bu hisse satışı baskısı yüzünden...bir de 100 milyon dolarlık kredi haberi gelirse ballı kaymak olur...hakkımızda hayırlısı artık...

3.  Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    cs sürdürmek şirket ise bitirmek niyetindeydi
    Evet.

O yüzden, satım opsiyonu ile $1.5'a satabilecekleri birim hisseyi $0.58'dan satıp bir an önce kaçtılar.
    I, a stranger and afraid

4.  Alıntı Originally Posted by Morph Yazıyı Oku
    Evet.

O yüzden, satım opsiyonu ile $1.5'a satabilecekleri birim hisseyi $0.58'dan satıp bir an önce kaçtılar.
    Sn Morph cs bir an önce satıp kaçtılarsa sizde satıp kurtulun bence [emoji16]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Satış öncesinde bir prestij kaynağı sayılan, güvenilir ve iş-bilen bir ortak olarak düşünülen yabancı yatırımcıya, satış sonrasında, "durup dururken ucuza sattı adamlar, hiç anlamıyorlar bu işten" şeklinde yaklaşılması sağlıklı değil. 2016 sonundaki duruma kıyasla bu büyüklükteki bir zarara razı şekilde ayrılmaları "bir ay sonra bu hisse $0.58 da etmeyebilir" düşüncesinden kaynaklanmıyordur umarım.

İlgili olarak, hangi tarafın sebep olduğunu bilemediğim, satış fiyatının belirlendiği gün yaşanan rezillik de sorgulanmalı.

"Ballı kaymak" olacağını söylediğiniz $100m tutarındaki kredi ve avantajları ile ilgili detay verirseniz sevinirim bu arada. Yanılmıyorsam geçmiş yıllarda CS ile yapılan 550 milyon TL tutarında bir anlaşma olmuştu zaten. Yatırımcı açısından gelinen durumun bal ve kaymaklığı tartışmaya açık değil ne yazık ki.

Not: ParaGaranti verilerine göre dolaşımdaki pay sayısı 2.450.722 adet. Piyasadan 1.850.722 hisse daha toplanması durumunda benzer bir hareket ile kottan çıkış yapılabilir. Bu kadar küçük bir sermaye için borsa düzenlemelerine uymak zorunda kalmak ve şirket fiyatının birkaç küçük yatırımcı tarafından belirlenmesine katlanmak istemeyebilirler.
    I, a stranger and afraid

6.  Alıntı Originally Posted by Morph Yazıyı Oku
    Satış öncesinde bir prestij kaynağı sayılan, güvenilir ve iş-bilen bir ortak olarak düşünülen yabancı yatırımcıya, satış sonrasında, "durup dururken ucuza sattı adamlar, hiç anlamıyorlar bu işten" şeklinde yaklaşılması sağlıklı değil. 2016 sonundaki duruma kıyasla bu büyüklükteki bir zarara razı şekilde ayrılmaları "bir ay sonra bu hisse $0.58 da etmeyebilir" düşüncesinden kaynaklanmıyordur umarım.

İlgili olarak, hangi tarafın sebep olduğunu bilemediğim, satış fiyatının belirlendiği gün yaşanan rezillik de sorgulanmalı.

"Ballı kaymak" olacağını söylediğiniz $100m tutarındaki kredi ve avantajları ile ilgili detay verirseniz sevinirim bu arada. Yanılmıyorsam geçmiş yıllarda CS ile yapılan 550 milyon TL tutarında bir anlaşma olmuştu zaten. Yatırımcı açısından gelinen durumun bal ve kaymaklığı tartışmaya açık değil ne yazık ki.

Not: ParaGaranti verilerine göre dolaşımdaki pay sayısı 2.450.722 adet. Piyasadan 1.850.722 hisse daha toplanması durumunda benzer bir hareket ile kottan çıkış yapılabilir. Bu kadar küçük bir sermaye için borsa düzenlemelerine uymak zorunda kalmak ve şirket fiyatının birkaç küçük yatırımcı tarafından belirlenmesine katlanmak istemeyebilirler.
    Geçmiş yıllardaki kredi anlaşması 550 değil 150-160 milyon tl olması lazım bunu araştırmak lazım...geçen aylarda yatırımcı sorumlusuna sormuştum...100 milyon dolar kredi onanırsa 5 yıl sonra kur 3 katınca çıkarsa nasıl ödenecek demiştim....bana kredi onaylandığı an kur üzerinden ödeme yapılacak demişti....5 yıl sonraki kurdan değil...böyle bi anlaşma olursa benim için ballı kaymak bi durumdur...fakat ülke şartları göz önünde bulundurulduğunda bu kredi onaylanmaz...geçmiş yıllarda citi Akbank hisselerini sattı 4 liradan...sonra Akbank 8-9 a gitti...yabancının her hamlesi doğrudur diye bi kaide yok...kottan cıkma olayına gelirsek 2 milyona yakın lotu toplaması lazım piyasadan....ve toplamaya başlarsa fiyat burda kalmaz...dgazte olayı var önümüzde 11-12 tl ye kadar çıktı...şirket her sene kar ediyor sermayesine yakın...bu sene belli ki sermayeyi de geçecek...bir gün fark edilir umarım o zaman bu gemide olurum

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bu hissede bir elin parmakları kadar ky ya var ya yok...spek efendi pek aç gözlü hepsini istiyor galiba...istese Stratosfere götürür ama canı istemiyor..olsun ben beklerim bi gün o tren kalkacak

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. 1 üye 1 misafir var...misafir nasılsın çay söylim mi ? [emoji16]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 268/443 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •