Sayfa 407/1030 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 3,249 - 3,256 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Bende bayağı fiziki altın var hala.. fiziki isteyenlere kuyumcu dan çok hesaplı verebilirim Karşıyakadayım.. Bilezik çeyrek yarım tam isteyen var mı
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

2.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Psikolojik baskı yapıyor, beklentimiz bu diyor ama CB nin de beklentileri var: fetö, halkbank ve hatta Suriye deki fıratın doğusu...

rahip olayını çok büyütmemek gerek. rusyanın uçağını düşürdüğümüz zaman yine atıp tuttuk, sonra noldu, aracılar koyup özürdiledik. iç siyasette lafı bile olmadı. şimdi de öyle olacak. rahip çıkacak, belki halk bank tarafında ufak bir şey olur o kadar.

3. Şimdi size 10 puan değerinde uzmanlık sorusu...sizce faizler %15 %20 lere ne zaman geri gelir??? Varmı fikri olan...

Alıntı Originally Posted by Luckyboy Yazıyı Oku
    Sayın Webster, bugün açılacaktı burgan dijital hesabınız, bı gelişme var mı?
    Sayin Luckboy

Kurye hatasi yuzunden acamadik. Yarin gelecekler bakalim. Adim adim yazacagim. Ama bu sabah normal subeden de 30 oran aldim. Miktar 250 K sube eskisehir

Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    Faizler miniminiminimum 2 sene % 30 + seyredecektir. Eksiği yok fazlası vardır ve olacaktır.

Pardon 47 leri kanırdığını göreceğiz de ben ortalama belirttim % 30 civarı diyerek
    Aynen katiliyorum. Ekonomiden zerre anlamayan kisiler anca faizin dusebilecegini soyler. Ekim ayi senenin en riskli aylarindan biridir. Boylesine bir ortamda faizin dusecegini hayal edenler yaniliyor. Arka arkaya fed,enflasyon verisi, mb politika karari var. Hele birde araya abd ile ortak aciklama girerse sen seyreyle faizin durumunu. Dolardan kacan nereye kacacak? Ekonomi bilmezlere soruyorum?

Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Bu kadar basitmi herşey.Bankaların elinde dolar kalmışmış..Bak sen şu işe ..O yüzdenmi dolara yüksek faiz veriyorlar ??

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Pardonda bankalarin elindeki dolarla senin dolarina yuksek faiz vermeso arasindaki baglantiyi kuramadim??? Yani mb nin elindeki rezervle yaptigi faiz artisi arasinda nasil bir baglanti olabilir???

Cumaya dogru faiz artinca gorursunuz. Dolar kademeli dusecek ve dolardan cikan kisiler vadeliye gececek. Bu rekabet ortaminda faizlerde artacak.ytd

Alıntı Originally Posted by eraser_k Yazıyı Oku
    Şimdi size 10 puan değerinde uzmanlık sorusu...sizce faizler %15 %20 lere ne zaman geri gelir??? Varmı fikri olan...
    2020 ikinci ceyregi olabilir...onemli olan o seviyeye dusmesi degil tek rakama dusmesidir. Cunku bahsettiginiz seviyede en ufak dalgalanma bugunku seviyelere mecbur tasir.ytd

8. https://www.takasbank.com.tr/tr/ista...-gunluk-bulten

O/N % 25,02
    31 günlük % 28,5
    37 günlük % 28,72
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 407/1030 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •