Bu mevduatta yaþta önemli parayý çýkarmayacaðýnýzý hissettirin 2 puan kafadan geçirirler.. Yemin billah ediyorlar..
ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA
Son düzenleme : bahad1r; 21-09-2018 saat: 21:17. Sebep: system of a down
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
https://www.burgan.com.tr/mevduat/ba...paign=EMEVDUAT
Burdan görebilirsiniz 250K üstü oranlar daha düþük. Olay MT de bitiyor yani size özel faiz tanýmlamazsa bu oranlardan baðlanýr.
Þeker gecelik cuma 22,5 Ken pazartesi 25,5 a çýkardýlar 210 k için. 1 gün bekledim baktým aldýðým faiz deðiþmemiþ 118 lira gittim müdürün yanýna ya dedim benim oraný güncelleyin yada yarýn ben gidiyorum öyle güncellediler.. Þeker bu konuda bence çok çakal çok kiþiyi de yemiþtir.. Pek ilgi alaka para takibi yapmayan yeni mevduatçýlar için asla tavsiye etmem
ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA
Dönüþleri baþladý bu da onlardan.. 10 milyon parçalý 4 5 bankada( yaþý ileri Bi mudi) beni görünce mtler ayar oluyo zaten.. Anadoludan Binbir beddua ettim 900 küsür 26.5 dan 366 gün tazelettirdik
Yer Ýmleri