Sayfa 406/1000 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    USD&WC kağıdı paritesi kaç bilen varmı.
    8 li tuvalet kağıdı 16 lira o zaman bir rulo 2 lira...yani usd/rulo ne olur 3.3 .

Türkiye Etf +4.69%

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Yahu ne papaz salındı ne bir halt oldu pompeo gerizekalısı kendi kendine gelin güvey olmuş o kadar. O kamili kim heveslendirdiyse zannetti hemen papaz salınacak ulan atilla ne oldu halkbank ne oldu sığır yeminle abd liside farketmiyor sığırsa bir adam sığır.
    Günlükte üçgenin E noktası yapıldı bu sayede iyimi hemde bankalar kapalıyken ve millet bankadan zararına 5,70 den dolar sattı yahu gece gece panikle yuh yani.
    bu yatırım işi böyle hocam pozisyonu bozmamak lazım panik zarar ettirir..babam hayatında bir dolar dahi almadi ..ama hep derdi dolardan zarar edilmez diye ..bazen ben alirdim eksiye duserdim bekle oğlum çıkar derdi ..

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    link verebilirmisin?
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    daha once yazdigim gibi

Ayni Amerikanin yaptigi gibi borcun dag gibi olsa ne yazar, bankalar daha yuksek faizle borclanip eski borcu cevirebildikten sonra kisa vadede bir onemi yok.
    Evet dünyadaki ekonomik sistem borç üzerine kurulu. Borç hiç bir zaman bitmeyecek ve büyüme ile orantılı olarak hep artacak. Her ülke borcunu çevirerek devam ettirecek. Sistem bu dahiyane bir buluşun yoksa buna mecbursun.

Sendikasyon ile ilgili Perşembe akbank'ın ki onaylanacak , diğerlerinin ki de Ekim'de takip edecek.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5. beni en çok meraklandıran konu ,kasımdaki iran petrol ambargosu ..ne olur ne biter ülkeler ben ambargo falan tanımıyorum der mi abd kararına uyar mı ..bizim durumumuz ne olur ..bir sürü mesele var..

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Evet dünyadaki ekonomik sistem borç üzerine kurulu. Borç hiç bir zaman bitmeyecek ve büyüme ile orantılı olarak hep artacak. Her ülke borcunu çevirerek devam ettirecek. Sistem bu dahiyane bir buluşun yoksa buna mecbursun.

Sendikasyon ile ilgili Perşembe akbank'ın ki onaylanacak , diğerlerinin ki de Ekim'de takip edecek.
    gayet doğru sayın forumdaşım ama kişisel kefalet üstüne o sistem
    yani o tarz iri yumurtalı adam, kim? kim kefil olacak
    gerçekten bir soru işareti?

mesela eskiden doğalgazda o handikap ı ali şen in bosfor gaz şirketi çözdüydü
    adam diyodu ki gazı satarım ama o şirket üstünden
    şu an botaş direk alıyo sanırsam

bu bankalara kim güçlü şahıs olarak kefil olacaksa
    bi adım öne çıksın ltf.
    ve kısa künye yapsın.

7.  Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Bu ay serbest kalabilir demiş.

Kaynak:Bloomberg ht
    Bu ay serbest bırakıp, Önümüzdeki ay tekrar içeri atmak mümkünmü acaba.

8.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    gayet doğru sayın forumdaşım ama kişisel kefalet üstüne o sistem
    yani o tarz iri yumurtalı adam, kim? kim kefil olacak
    gerçekten bir soru işareti?

mesela eskiden doğalgazda o handikap ı ali şen in bosfor gaz şirketi çözdüydü
    adam diyodu ki gazı satarım ama o şirket üstünden
    şu an botaş direk alıyo sanırsam

bu bankalara kim güçlü şahıs olarak kefil olacaksa
    bi adım çne çıksın ltf.
    ve kısa künye yapsın.
    Bu boyuttaki bir borcu ancak devletler ve onların güdümündeki merkez bankaları koordine edebilir. Paranın yaratıcısı olarak teminat onlardır, kişiler ve kurumlar (bankalar) onların taşeronlarıdır.

NOT: o nedenle siyaset gözden kaçırılmaması gereken bir öneme sahiptir. Zira politik aktörler tüm taşeronları borçlu pozisyona getirmiştir. Bunu onları daha iyi ve kontrollü yönetebilmek için çok önceden planlamışlardır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 406/1000 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •