Sayfa 419/1000 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,345 - 3,352 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    akbank da perşembe imzalıyormuş
    Evet.Bloomberg haberine göre 0.75 puan faizlerde arttırım yaparak krediyi alacakmış.Sendikasyon kredilerinde neye dikkat ediyoruz:

1)Öncelikle,çevirme oranı ne olursa olsun yenilenmiş mi?
    2)Maliyeti ve süresi ne?
    3)Çevirme oranı ne?
    Banka kredi için bir faiz de ödeyeceği için banka kasasından bir para çıkmaması için kredi çevirme oranının %100'ün üzerinde olması gerekir,oran düşük düzeylerde ise( örneğin %70 )aradaki fark kadar ülkeden de döviz çıkışı olur,banka net döviz ödeyici olur,yani sadece krediyi yenilemek değil çevirme oranı ve maliyetler de önemli.

2. Pınar Süt iflas deyolla. Eti almış deyolla. Bizim bakkala mal getiren toptancının yalancısıyım

3.  Alıntı Originally Posted by Cücük yatırımcı Yazıyı Oku
    Pınar Süt iflas deyolla. Eti almış deyolla. Bizim bakkala mal getiren toptancının yalancısıyım
    250 milyon dolar 2020 mayısta sendikasyon ödemesi var.. Barcyles İngiliz bankası.. Yaşarda o para vardır ya müsaade etmez et ile sütü gözden çıkarmaya
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

4. 6.11
    Almayan kalmasın...
    Mevsim sonu indirimi...!!

ekim ortasına kadar doalr topiğine yazmayacağım dedim saçma sapan bir konudan yazdırdınız
    doalrcıalr dolarınızı sıkı tutun ekim sonuna kadar yi takip edin al sat imkanı verirse değerlendirir. ekim sonu duruma bi bakalım
    normalde ekime kadar yazmayı düşünmüyordum ama görüşlerini önemsediğim bir arkadaşın yorumunu koyayım. Bu arada BORA YAŞAR sorunuzun cevaplıyorum ben değerlendridim
    ben artık az dinlenirim ekim sonuna kadar doalr muhabbetinide azaltır piyasayı izlerim
     Alıntı Originally Posted by mayland28 Yazıyı Oku
    ayhan başkan

bu dolar ne olacak sen bilirsin daha aşağımı yoksa yukarımı gidecek
    ben doalr topiğinde dolar yazmıyorum bir süreleğine
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben doalr topiğinde dolar yazmıyorum bir süreleğine
    herkes ekim sonu bekleyin diyor, ekim d*****n kuyruğu kopacak.akla mantığa almayan durumlar oluyor ekonomide.hayırlısı bakalım.Normal böyle düşüşlerin sert yükselişleri hep gelmiştir.Bekleyip görelim

7. Ekim kasım mb.ödemeleri var fed var bakalım ne olacak ?

8.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Kısa periyotların alayı kızarmış.Bir tek günlük kalmış yeşil

6.0647 altında 24 saat kalırsa o da kızarır..

Dönmüş dolaşmış.Yine çizgiye yanaşmış

Sayfa 419/1000 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •