Sayfa 468/1030 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568968 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 3,737 - 3,744 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Yani sen şimdi domates fiyatları ile faizler arasında bir ilişki yoktur mu diyorsun?
    Pesss.....
    Ekim de 10 liradan domates yiyeceksek ekim dede enflasyon uçacak demek ki...
    Faizlerin düşmesini daha çok beklersin sen...

Ben konunun mutfağına dair yorumlar yapıyorum aktrol değilseniz sizi neden rahatsız ediyor benim gönderilerim anlayabilmiş değilim...?

saygılar/başarılar

"Ekimde tüketici domatesi 10 liradan alacak: Kimse 3 kilosu 5 liraya domates beklemesin
    http://t24.com.tr/haber/ekimde-tuket...lemesin,709271

siz benim faizler düşecek dediğimi, domatesin 5 tl veya 10 tl olacak dediğimi nerenizden duydunuzda burda sallıyorsunuz? ben sadece yazılarınızla foruma katkınız olmadığını, gereksiz laf salatası yaptığınızı medenice ve kibarca söylüyorum. tabi ben ne söylesem boş. kötü para nasıl iyi parayı kovuyorsa sizlerde forumdan iyi insanları kaçırtmaya başladınız. sonuçta bende forumun sahibi değilim istediğiniz gibi takılın

2.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Geçen haftadan bugüne ülke bazında değişen birşey yok. Ama bu bankalar geçen hafta 29-30 ları rahat verirken şuan 2-3 puan geriye düştüler. Ya geçen haftaki oranları balondu ya da bu hafta şark kurnazlığı yapıyorlar. Bunu bizler yeriz Ama elin gavuru Yer mi bilemem
    elin gavurunun mevduat faizine verilen oran ile bir ilgisi yok..

Evet oranlar düşmüş..

Ama tekrardan yazıyorum
    24 göstergeye 30 faiz çok uçuk idi..
    Olması gereken bank 26 28 bandı idi..

12.75 gösterge varken burgan bana 14.50 14.75 veriyordu max..

keza 17.75 iken de 20 20.50 idi oranlar..(bono değil mevduat)

gösterge +2 +3 gibi bir oran var..
    bunu yüzde ye vursak +4 +4.5 gibi bişi çıkar ki

28.5 burgan odea abank fiba gibi bankalarda max olması lazım gelir..

Paniklenecek bir durum yok..

Sadece geçen hafta vadesi dolanlar normalden yüksek faiz alabilme şansına kavuştular.
    Ben misal kaçırdım..

3. stopaj indiriminin devam edip etmemesi bence asıl önemli olan konu eski stopaj oranına göre kıyaslarsak şu anda aldığımız oranın üstüne 2 puan da bonus alıyoruz eskiye göre ! o yüzden şu anda 25 26 alan eskiye göre 28 e yakın bir oran alıyormuş gibi oluyor ! ancak stopaj indirimi kalkar eskiye dönüş olursa o zaman mudi homurdanmaya başlayabilir dolara göz kırpabilir

4. Hsbc 28 aralık 100 k bağlandı 29 oran ile

5.  Alıntı Originally Posted by mavsaro Yazıyı Oku
    siz benim faizler düşecek dediğimi, domatesin 5 tl veya 10 tl olacak dediğimi nerenizden duydunuzda burda sallıyorsunuz? ben sadece yazılarınızla foruma katkınız olmadığını, gereksiz laf salatası yaptığınızı medenice ve kibarca söylüyorum. tabi ben ne söylesem boş. kötü para nasıl iyi parayı kovuyorsa sizlerde forumdan iyi insanları kaçırtmaya başladınız. sonuçta bende forumun sahibi değilim istediğiniz gibi takılın
     Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Yani sen şimdi domates fiyatları ile faizler arasında bir ilişki yoktur mu diyorsun?
    Pesss.....
    Ekim de 10 liradan domates yiyeceksek ekim dede enflasyon uçacak demek ki...
    Faizlerin düşmesini daha çok beklersin sen...

Ben konunun mutfağına dair yorumlar yapıyorum aktrol değilseniz sizi neden rahatsız ediyor benim gönderilerim anlayabilmiş değilim...?

saygılar/başarılar

"Ekimde tüketici domatesi 10 liradan alacak: Kimse 3 kilosu 5 liraya domates beklemesin
    http://t24.com.tr/haber/ekimde-tuket...lemesin,709271

Hocam sadece birkaç gündür forumdayım inanın bu birkaç günde sizin yazdıklarınızın kinseyi ilgilendirdiğini görmedim işiniz gücünüz sidik yarıştırmak. Bilgili olabilirsiniz ama kimsenin sizden bilgi talep ettiği yok niye ısrarla insanların uyarılarını dikkate almamakta ısrar ediyorsunuz? Uslubunuz zaten itici tanıyıp tanımadığınız insanları bir siyasi parti ile ilintilemeyi bırakın(hayatımda hiç o partiye oy vermedim yada sempatim olmadı) son olarak tkp forum temsilcisi gibi ideolojik mesajlar vermeyi bırakırsanız iyi olur kanaatindeyim. İşin özünde sebebini bilmediğim şekilde bir ilgi yoksunluğu sonucu dikkat çekme amacıyla bu mesajları yazdığınızı düşünüyorum bırakında insanlar başlıkla alakalı konuları paylaşsınlar sizde diğer arkadaşın dediği gibi yeni bir başlık açıp oradan devam edebilirsiniz ısrarla rahatsızlık verdiğinizi anlamamazlıktan geliyor olmanız konu içinde yazdığınız nasıl düzgün insan olunur mesajlarınızla örtüşmüyor.

6. 120k bugün oran alındı 32 günlük
    Vakbn %25
    Halkbn%25
    Tebbank%25
    Sanki hepsi anlaşmış gibi enteresan bir durum var geçen hafta 27 ve 28 veriyorlardı.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Burgandan actik bakalim hesabi

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by kartel1 Yazıyı Oku
    Hocam sadece birkaç gündür forumdayım inanın bu birkaç günde sizin yazdıklarınızın kinseyi ilgilendirdiğini görmedim işiniz gücünüz sidik yarıştırmak. Bilgili olabilirsiniz ama kimsenin sizden bilgi talep ettiği yok niye ısrarla insanların uyarılarını dikkate almamakta ısrar ediyorsunuz? Uslubunuz zaten itici tanıyıp tanımadığınız insanları bir siyasi parti ile ilintilemeyi bırakın(hayatımda hiç o partiye oy vermedim yada sempatim olmadı) son olarak tkp forum temsilcisi gibi ideolojik mesajlar vermeyi bırakırsanız iyi olur kanaatindeyim. İşin özünde sebebini bilmediğim şekilde bir ilgi yoksunluğu sonucu dikkat çekme amacıyla bu mesajları yazdığınızı düşünüyorum bırakında insanlar başlıkla alakalı konuları paylaşsınlar sizde diğer arkadaşın dediği gibi yeni bir başlık açıp oradan devam edebilirsiniz ısrarla rahatsızlık verdiğinizi anlamamazlıktan geliyor olmanız konu içinde yazdığınız nasıl düzgün insan olunur mesajlarınızla örtüşmüyor.
    3.ncü mesajını benimle atışmak için harcamış olman senin ne kadar "tırnak içinde" faydalı bir üye olduğunu gösteriyor...
    Yani sen şimdi Yeşil Gyo nun iflasa bir adım daha yaklaşmış olmasının faizlerle alakası yok mu diyorsun? (borsa da halka açık şirketlerden...)
    Pesss

Mevduatçılar/NAKİTÇİLER... (her türlü para cinsinden nakit)
    Beni bu başlıktan göndermeye çalışıyorlar...
    Onlar beni göndermeden hemen söyleyeyim ki:Bundan sonra uzunca bir müddet KRAL SİZSİNİZ
    Banka hesabınızdaki PARA,çakıl taşı değil...
    Paranızı 3-30 krşa almaya çalışmalarına ltf izin vermeyin...
    Bu iflasların arkası geldikçe,bankaların nakitleri PUFFFFFFF buharlaşacak....
    Siz daha çok KRAL OLACAKSINIZ...
    BUNU UNUTMAYIN....

saygılar/başarılar

YEŞİL GYO nun KAP a yaptığı açıklama...

15.08.2018 tarih ve 30510 Sayılı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren Finansal Sektöre Olan Borçların Yeniden Yapılandırılması Hakkında Yönetmelik kapsamında, finansal sektöre olan kredi borçlarının yeniden yapılandırılması işlemlerine yönelik şirketimiz gerekli çalışmaları yaparak görüşmelere başlamıştır.

Innovia 4 Projesi'nin gecikmesi ve artan maliyetler nedeniyle öngörülemeyen mali yük oluşturması nedeniyle ödemelerimizde aksaklıklara neden olmuş olsa da, yönetmelik kapsamında bankalardan ilave kaynak elde ederek ve varlıklarımızdan bir kısmını satma yolu gibi çözümler üreterek inşaatlarımızı tamamlamayı planladığımızı, finans kurumları ile Çerçeve Anlaşma imzalanıncaya kadar inşaatı durdurduğumuzu kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygıyla sunarız.
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 468/1030 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •