Originally Posted by
kartel1
Hocam sadece birkaç gündür forumdayım inanın bu birkaç günde sizin yazdıklarınızın kinseyi ilgilendirdiğini görmedim işiniz gücünüz sidik yarıştırmak. Bilgili olabilirsiniz ama kimsenin sizden bilgi talep ettiği yok niye ısrarla insanların uyarılarını dikkate almamakta ısrar ediyorsunuz? Uslubunuz zaten itici tanıyıp tanımadığınız insanları bir siyasi parti ile ilintilemeyi bırakın(hayatımda hiç o partiye oy vermedim yada sempatim olmadı) son olarak tkp forum temsilcisi gibi ideolojik mesajlar vermeyi bırakırsanız iyi olur kanaatindeyim. İşin özünde sebebini bilmediğim şekilde bir ilgi yoksunluğu sonucu dikkat çekme amacıyla bu mesajları yazdığınızı düşünüyorum bırakında insanlar başlıkla alakalı konuları paylaşsınlar sizde diğer arkadaşın dediği gibi yeni bir başlık açıp oradan devam edebilirsiniz ısrarla rahatsızlık verdiğinizi anlamamazlıktan geliyor olmanız konu içinde yazdığınız nasıl düzgün insan olunur mesajlarınızla örtüşmüyor.
3.ncü mesajını benimle atışmak için harcamış olman senin ne kadar "tırnak içinde" faydalı bir üye olduğunu gösteriyor...
Yani sen şimdi Yeşil Gyo nun iflasa bir adım daha yaklaşmış olmasının faizlerle alakası yok mu diyorsun? (borsa da halka açık şirketlerden...)
Pesss
Mevduatçılar/NAKİTÇİLER... (her türlü para cinsinden nakit)
Beni bu başlıktan göndermeye çalışıyorlar...
Onlar beni göndermeden hemen söyleyeyim ki:Bundan sonra uzunca bir müddet KRAL SİZSİNİZ
Banka hesabınızdaki PARA,çakıl taşı değil...
Paranızı 3-30 krşa almaya çalışmalarına ltf izin vermeyin...
Bu iflasların arkası geldikçe,bankaların nakitleri PUFFFFFFF buharlaşacak....
Siz daha çok KRAL OLACAKSINIZ...
BUNU UNUTMAYIN....
saygılar/başarılar
YEŞİL GYO nun KAP a yaptığı açıklama...
15.08.2018 tarih ve 30510 Sayılı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren Finansal Sektöre Olan Borçların Yeniden Yapılandırılması Hakkında Yönetmelik kapsamında, finansal sektöre olan kredi borçlarının yeniden yapılandırılması işlemlerine yönelik şirketimiz gerekli çalışmaları yaparak görüşmelere başlamıştır.
Innovia 4 Projesi'nin gecikmesi ve artan maliyetler nedeniyle öngörülemeyen mali yük oluşturması nedeniyle ödemelerimizde aksaklıklara neden olmuş olsa da, yönetmelik kapsamında bankalardan ilave kaynak elde ederek ve varlıklarımızdan bir kısmını satma yolu gibi çözümler üreterek inşaatlarımızı tamamlamayı planladığımızı, finans kurumları ile Çerçeve Anlaşma imzalanıncaya kadar inşaatı durdurduğumuzu kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygıyla sunarız.
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Yer İmleri