Sayfa 146/441 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon
Arama sonucu : 3527 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: TOASO - Tofaş Oto Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Geçen hafta Türkiye genelinde 1 Fiat egea satılmış.. Yeni alım için bende ciddi iştah yarattı..
    Bu bilginin kaynağı nedir...

%99 ihtimalle hatalı bilgi... ama varsayalım doğru, hatta varsayalım önümüzdeki sene Turkiye'de hiç araba satılmayacak.

O halde bile Tofaş bu fiyatla ucuz çunku Tofaş'ın cirosunun %80'i yurt dışına satışlardan geliyor. Kurlardaki son artışla %90'a dayanmış da olabilir 3. çeyrekte... Bu seneki kar geçen senenin hayli üzerinde olacaktır zaten...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2. Otomotiv matrah limitleri yeniden güncellendi. Sıfir araçlarda ortalama 5000 tl'lik bir indirim oldu. Karar resmi gazetede yayınlandı.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Morgan stanley, #tofaş için fiyat hedefini 43 tl'den 29 tl'ye düşürdü

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Kap : Toaso

Yurtiçi pazarda son dönemde yaşanan daralma nedeniyle Şirketimiz Bursa fabrikasında Ekim ayında farklı günlerde toplam 9 işgünü üretime ara verilecektir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Nereden nereye geçen sene sanırım yeni fabrika ile dışarı üretim seçenecekleri vardı

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku

Yurtiçi pazarda son dönemde yaşanan daralma nedeniyle Şirketimiz Bursa fabrikasında Ekim ayında farklı günlerde toplam 9 işgünü üretime ara verilecektir.
    Temennim aksi yönde, umarım olmaz ancak bu haberi satış için kullanabilirler. Tekrar 20 li seviyelere dokunmak isteyebilir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,037
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku

tamam, iç piyasa daralıyor da bu döviz kurlarıyla ihracatı artmıyor mu bu şirketin?
    yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by marsares Yazıyı Oku
    Temennim aksi yönde, umarım olmaz ancak bu haberi satış için kullanabilirler. Tekrar 20 li seviyelere dokunmak isteyebilir...
    Pozisyon almak icin firsat olabilir.
    2023 sonu Bist 8000?

Sayfa 146/441 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •