Sayfa 581/1032 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. TH üstadın haftalardır yazdığı 2020 sonrası Amerikanın resesyon riski şimdi tv de... değme ekonomistlere taş çıkartacak TH üstadın değerini bilelim...

2019 sonuna kadar sabredin.
    fed devre dışı kalacak.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3. TRENDHOUND

TL nin değer kaybında siyasi söylemler inatlaşmalar ve alınan / alınamayan yanlış kararların olmadığını düşünürsek
    2016 dan beri daha akıllı ekonomik / siyasi politikalar izlense idi..

USDTRY kaç seviyelerinde olurdu sence?

4.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Doktor selam, tahriklere kapılma lütfen, yapılacak en iyi şey bu tür tahrikleri görmezden gelmektir.
    Selam Hocam, Yetkisizi de kaçırdılar.. sen de yoksan zaten forumda durulmaz... inşallah 666 ceza almamıştır. Bu arada senin dediklerini ekonomistler tv de satıyor üstad

5. Bugün tahtada 17:30 dan sonra gördüğümüz yüksek hacimli alışlar açık pozisyonların kapatılmasının bir sonucudur. Hissede açık pozisyonu olan BY'lerle aracı kurumlar bu cihete gitmeye karar verdiler çünkü yukarı yönde ciddi bir çıkış potansiyeli görüyorlar. Kapanışa yarım saat kala kapatılma cihetine gidilmiş olan açık pozisyonların maliyeti ortalama tahminimce 6.20 idi, böylece %5 gibi bir zarar yazdı bunlar, tabii kapatmadıkları taktirde çok daha büyük bir zarar uğrayacaklarını düşünerek bu cihete gittiler, "bugün %5'lik zararı almazsam yarın öbür gün %20'lik bir zararı almak zorunda kalabilirim" diye düşündüler.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    TRENDHOUND

TL nin değer kaybında siyasi söylemler inatlaşmalar ve alınan / alınamayan yanlış kararların olmadığını düşünürsek
    2016 dan beri daha akıllı ekonomik / siyasi politikalar izlense idi..

USDTRY kaç seviyelerinde olurdu sence?
    dolar kurunda 4.5 tl nin üzeri benim nazarımda bir köpük idi, zaten dolar kurundaki 6 tl seviyesi reel değere göre %40'lık bir değersizlik olduğunu söylüyor, buradan da reel dolar-tl kurunun 4 tl civarında olması gerektiği ortaya çıkıyor, şu anki mevcut krizi denkleme dahil edersek cari dolar-tl kuru 5 tl civarında olmalıydı
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

7.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Selam Hocam, Yetkisizi de kaçırdılar.. sen de yoksan zaten forumda durulmaz... inşallah 666 ceza almamıştır. Bu arada senin dediklerini ekonomistler tv de satıyor üstad
    main stream media (herkesin izlediği ana medya, Bloomberg CNBC CNN gibi TV kanalları, twitter, büyük gazeteler vs) zaten hep geriden gelir, onlar algı yönetimi işini yapıp JPMorgan Goldman Sachs vs gibi çok büyük piyasa oyuncularının stratejilerini kolaylıkla uygulamasına yardımcı olurlar, tabii bunu yaparken de gerçekleri gizledikleri gibi kamuya yanlış stratejileri uygulamaları için tavsiyelerde bulunurlar, kasıtlı olarak kamuyu yanlış yönlendirirler

Sayfa 581/1032 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •