Sayfa 610/969 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon
Arama sonucu : 7750 madde; 4,873 - 4,880 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by brokers Yazıyı Oku
    1,35 li seviyelere çekebilir aldırmak istyen aldırsın aldığını aldırdığını da buraya yazsın ağırlığı bilelim bende en azından 1,3-1,4 lı rakamlardan maliyetleneyim )
    Bindiğiniz dal sağlam ise işin psiklojik boyutu girer işin içine şu rakamlara düşse bile umrumda değil der fakat bazen senetler öyle bir fiyatlanır ki dudak uçuklatır geçen sene yada 6 ay evvel 11-12 lerden garanti alanlar 5,80 den garanti alamadılar yada Halkbank 20 iken 40 olacak sevdası ile mal alanlar şu an hangi fiyatları bekliyorlar bilmiyrum bu işin en ağır tarafı psikolojidir bu sinir harbini kim kazanırsa parayı da o kazanır...
    Dolarda 6 altı yok. Bist endeksi 1.6 dolar; 2013 mayıs fiyatı 5 dolar. Korkan korksun ben alırım ( ve alıyorum ) buralardan.

Bu eşşeğe de 1.5 lira çok 1.49 versin almaya başlayalım.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Dolarda 6 altı yok. Bist endeksi 1.6 dolar; 2013 mayıs fiyatı 5 dolar. Korkan korksun ben alırım ( ve alıyorum ) buralardan.

Bu eşşeğe de 1.5 lira çok 1.49 versin almaya başlayalım.
    Kimseye korkak demedim
    her kademede limitsiz mal var
    sadece bir konunun üzerine bastım
    ky den mal almak için tahtayı basacaklarına inanmıyurm zira tüm tokpikteki adamlarda silkelesen 1 milyon hadi 2 olmadı 3 milyon mal çıkar bazı şeyler buraya tam yazılmıyor hepiniz umarım bol bol kazanırsınız
    Başarınızı kafanız değil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktır. Peter Lynch..

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
    Başarınızı kafanız değil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktır. Peter Lynch..

4. 3.jpg
    dip 1.26 görünüyor 1 günde 30 bips yükseliş yapan bi hisse için normal.... sapanın lastiğini ne kadar geriye çekersen taş o kadar ileriye gider.... tansiyonu kalbi psikolojisi sağlam olmayanlar dikkatli olsun...... inecek ve binilebilecek duraklar belli.....
    herkese hayırlı yolculuklar....

5. Bazen. Eskiden misket oynarken mızıkçılık olurdu bazen yerde de 10 çocuk üstü oynarken misketleri dizili olurdu sonra bir mızıkçılık olunca biri bagirirdi kapisss kapisss herkes ceplerini doldurup kacisirdi kim ne kaparsa. Yerde 50 60 misket belki olurdu sonra misket kapacaz diye pantolonun dizleri yirtardik evde dayak....misket oyna oynama tavsiyesi olamaz herkes burada misket oynama yaşını geçmiştir arada çocuklarla misket oynamak iyidir ama yeni nesil çocuklar kapisss kapisss bilmezler .....çoğu da ekran karşısında sam sity oynuyor ...yeni nesil işte ....ama buradakiler misket oynamıştır ....kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir....

6. Sadece acemiler dipten alıp zirveden satmaya çalışır. Dip orasıymış burasıymış benim umrumda değil.

Alıntı Originally Posted by Noyan Yazıyı Oku
    Syn boran muhakkak her koyun kendi bacağından ama sizin tavsiyeniz ile spek bi hisseyi arkadaşlarınıza hisse düşmesin diye aldirmaniz pekte samimi gelmedi heleki arkadaşınızın deneyimi yoksa bu bile bile kör kuyuya arkadaşınızı atmaktır....yorumunuzdan bunu çıkartıyorum yanlış yorumlamışsam ozur
    hisse düşmesin diye değil , Eğer aliyorsan seni silkelemek için kesin düşürürler.bunu bilerek aldırdım, onlarada dedim.uzun vadeli düşünenler için %10-20-30 un hiç önemi yok.

Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Ehehe, böyle dost uzak olsun, hadi kendini batırdın onlardan ne istedin
    oyunun kuralı senin zararın, oyun kurucunun kârı.bu nedenle borsa da %95 kaybeder.dise dokunur bir parayı hangi hisseye koysan bir hoşgeldin yaparlar.bu hisseye de koydum.onlarda hoşgeldin yapıyor.bunu bilmek ,ona göre uyarmak neresi kötü dostluk.kaldi ki geçmişte çoğuna borsadan ev aldırdım.tanirlar beni

8.  Alıntı Originally Posted by Feridun_Bitir Yazıyı Oku
    Sadece acemiler dipten alıp zirveden satmaya çalışır. Dip orasıymış burasıymış benim umrumda değil.
    duraklar belli isteyen istediği duraktan binerde inerde...... ;)

Sayfa 610/969 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •