haber sitelerinde yasak olmuyor da, hisse net mi yasak.
Bunları en küçümüzden, en büyüğümüze kadar herkes biliyor.
Bilmeyen yok.
Bizim Cumhuriyetimize sahip çıkmayanlar at gözlüğü takmış, yuları dış ülkelerin elinde olanlardır.
Unutma, unutturma, bunlar fetönün eteğini öpenlerdi, pekakaya söz verenlerdi.
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.
cevaplıyayım
açılım konusunu daha önce açıklamıştım ama okumadınız herhalde ama okumamanız normal topic kopyala yapıştırlara boğuldu ben bile eski yazılarımı bulmakta zorlanıyorum
açılım gerekliydi çünkü yıllardır sorunun sosyal kültürel yönleri gözardı ediliyor eleştirisi vardı bir çok ülke bu açılım mantığı ile sorunlarını çözdüler biz de denedik
sonuçta kaybeden devlet değil terör örgütü oldu büyük bir fırsatı teptiği için halk nezninde itibarlarını kaybettiler dikkat edersen eş başkanlar kodeste ama halk hiç tepki göstermiyor pkk inandırıcılığını ve halkı kandırdığı argümanları kaybetti bu yüzden son günlerde hayvan gibi kuduruyor
parti kapatılması hukuk işi
idam cezası çıksa da hukuk gereği geriye yürümüz
el insaf
2002 den önceki enflasyon faiz oranlarına bak
hazinedeki paraya bak şimdikine bak
yatırım tuturlarına bak
yapılan icraatlara bak türkiyenin çehresi değişti
tamam ek****** fazladır eleştirilebilir
ama
insafı elden bırakmıyalım siyasi fanatizm gözümüzü kör etmesin olumlu şeyleri de görelim toptan red ve toptan kabul mantığı bizi bir yere götürmez
Neden bu evetciler kuralsızlığı, kanunsuzluğu bu kadar seviyor ve savunuyor..
Neden.. ??
Balık baştan kokuyor da ondan..
Yer İmleri