Sayfa 490/1030 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540590990 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 3,913 - 3,920 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Gram altın da düşüyor ..Hem ons hem tl düşünce ..
    Gram 200 lere gelir ise yatırım yapılır seviyeye gelebilir ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by ZinnurHanım Yazıyı Oku
    Sanki haftaya büyüklerde 25-26 kalmayacak gibi geliyor düşünceniz nedir
    Teknik bakmak lazım elimde veri mevcut değil
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

3.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Biz neden euro24 kazanamadık işte bundan kazanamıyoruz bilgili yöneticilerimiz yok.

ki aday ülkenin temsilcilerinin gerçekleştirdiği sunumların ardından UEFA Yönetim Kurulu tarafından yapılan oylama sonucunda Almanya, EURO 2024'ün ev sahipliğini üstlenme hakkı kazandı.

Son sunumlarda Almanya tamamen taraftar, organizasyon vurgusu yaparken, Türkiye'nin restoran sahibi Nusret'i kullanması tepki yarattı.

Türkiye'nin maç görüntülerinden yaptığı kolaj sunumu amatörce bulundu.
    Muduro ********i ile olan görüntüsünden sonra Nusreti reklam yüzü yapmak.. Burda demezler de orda adama sorarlar sen Nusreti reklam yüzü yapıyorsun ama ülkesinde insanların açlıktan yılda 11 kilo zayıfladığı Bi ülkenin başkanıyla fotoğraf çekiliyor.. Ulen Muğlaya maç ver stadı değil plajları göstersen yeterdi..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    enpara ile pazarlık yapılabiliyor mu?
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

5. peder beyin 350K mevduatı için YKB 92 günlük %25,5 vermiş
    aktiften oran istedim, moral bozmak istemiyorum ama müşteri temsilcisi pazartesi oranların güncelleneceğini ve düşeceğini söyledi
    gerçek şu ki faiz üzerinde büyük bir aşağı trend baskısı var

6.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    peder beyin 350K mevduatı için YKB 92 günlük %25,5 vermiş
    aktiften oran istedim, moral bozmak istemiyorum ama müşteri temsilcisi pazartesi oranların güncelleneceğini ve düşeceğini söyledi
    gerçek şu ki faiz üzerinde büyük bir aşağı trend baskısı var
    3 günde her şey düzeldi demek ki,güzelmiş sonra dolar yine yukarılara vurunca ağlamasınlar ama.ben zaten günlükteyim hiçbir zaman aylık bağlamadım yarın buralarda kalırsa dolar biraz daha alacağım.

7.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    3 günde her şey düzeldi demek ki,güzelmiş sonra dolar yine yukarılara vurunca ağlamasınlar ama.ben zaten günlükteyim hiçbir zaman aylık bağlamadım yarın buralarda kalırsa dolar biraz daha alacağım.
    dibi gördük artık bundan daha kötüsü olmaz psikolojisi hakim gördüğüm kadarıyla,
    dibi gördüğümüz ne kadar doğru bilemem ama

8. Selamlar 100K MİKTAR 92 GÜN HSBC BANK %29 BAĞLANDİ.

Sayfa 490/1030 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540590990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •