Sayfa 499/1030 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599999 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 3,985 - 3,992 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hocam yarin alo deyin eser hanim isteyin baglarlar. O bugun iyi oran verdi. 27 on i zorlayin derim
    Teşekkürler
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Jordan Yazıyı Oku
    Teşekkürler
    Rica ederim. Birde esiniz ilk musteri oldugunu belirtsin mutlaka zaten bankanin kampanyasi var ilk musterilere ozel faiz diye ama hatirlatmayinca bakmiyorlar bazen

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Rica ederim. Birde esiniz ilk musteri oldugunu belirtsin mutlaka zaten bankanin kampanyasi var ilk musterilere ozel faiz diye ama hatirlatmayinca bakmiyorlar bazen
    Bu işi anlayamadım. Kimle konuşulacak, oran kimden alınacak, hepsi muamma. Parayı vaadesize aktardık, oran manuel mi girilecek. Çok fazla soru işareti var??

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    25 Ekim'de merkez bir 100-150 baz puan daha ütüleyebilir.
    625 bp artirip bir taraftan da devlet bankalarina faiz baskisi kurmasini anliyamiyorum. tuik gercek verileri yayinlarsa son yılların aylik bazda ve yillik bazda rekorunu gorucez muhtemelen .
    2.5 ustu>20
    3.5 ustu>21

5.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    625 bp artirip bir taraftan da devlet bankalarina faiz baskisi kurmasini anliyamiyorum. tuik gercek verileri yayinlarsa son yılların aylik bazda ve yillik bazda rekorunu gorucez muhtemelen .
    2.5 ustu>20
    3.5 ustu>21
    Hamle bence yanlış değil, zira enflasyon %20'nin üzerine çıktığında bilimsel çalışmalar gösteriyor ki öyle 1'er 2 şer artmıyor. 3'lü beşli adımlarla şahlanıyor. O nedenle merkezin enflasyon canavarının kafasını bu noktada kopartacak hamleyi yapmaktan çekinmemesi gerekliydi.Öyle de yapmışa benziyor. Devlet bankaları da burada kilit öneme sahip. Zira onlar geçmişte olduğu gibi merkeze yardımcı olmaz popülist bir politika izlerlerse bu hamle başarılı olmaz. Geçmişte seçimler nedeniyle devlet bankalarının merkeze yardım etmesi sekteye uğratılmış olabilir. Ancak bu noktadan sonra top yekün mücadele şart.

Yoksa kafasını kopartamadığın bu canavar çok kısa bir süre içinde tek tek herkesin kafasını bizzat kopartır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Burgan dijital ,kurye bir turlu ulastırmadı ,bende iptal ettirip normal subeden bagladım

7. Merhabalar aranıza yeni katıldım. 360 bin TL ye evimi satıyorum bir aksilik olmazsa. Sizce yıllık faiz için hangi banka mantıklı olur yapı kredi 24 küsür teklif ediyor. Yıllık olarak verince bu oran vade bitimine kadar sabit kalıyor değil mi?

8. dün 290 bin tl ve 32 gün için yeni mevduat olarak güncel rakamları şöyle aldım;
    odeabank, 27
    ıcbc , 27
    turkishbank,27.5
    ykb,27
    denizbank temdit 26 verdi max.

Sayfa 499/1030 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz