Hamle bence yanlış değil, zira enflasyon %20'nin üzerine çıktığında bilimsel çalışmalar gösteriyor ki öyle 1'er 2 şer artmıyor. 3'lü beşli adımlarla şahlanıyor. O nedenle merkezin enflasyon canavarının kafasını bu noktada kopartacak hamleyi yapmaktan çekinmemesi gerekliydi.Öyle de yapmışa benziyor. Devlet bankaları da burada kilit öneme sahip. Zira onlar geçmişte olduğu gibi merkeze yardımcı olmaz popülist bir politika izlerlerse bu hamle başarılı olmaz. Geçmişte seçimler nedeniyle devlet bankalarının merkeze yardım etmesi sekteye uğratılmış olabilir. Ancak bu noktadan sonra top yekün mücadele şart.
Yoksa kafasını kopartamadığın bu canavar çok kısa bir süre içinde tek tek herkesin kafasını bizzat kopartır.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Burgan dijital ,kurye bir turlu ulastırmadı ,bende iptal ettirip normal subeden bagladım
Merhabalar aranıza yeni katıldım. 360 bin TL ye evimi satıyorum bir aksilik olmazsa. Sizce yıllık faiz için hangi banka mantıklı olur yapı kredi 24 küsür teklif ediyor. Yıllık olarak verince bu oran vade bitimine kadar sabit kalıyor değil mi?
dün 290 bin tl ve 32 gün için yeni mevduat olarak güncel rakamları şöyle aldım;
odeabank, 27
ıcbc , 27
turkishbank,27.5
ykb,27
denizbank temdit 26 verdi max.
Yer İmleri