bi anlam veremedim 4 senedir takip ediyorum ilk defa %5 gördüm hayýrdýr? anlayabilen oldu mu?
bi anlam veremedim 4 senedir takip ediyorum ilk defa %5 gördüm hayýrdýr? anlayabilen oldu mu?
Bu hisseye akýl ermez. Borsa 15 bin puan yükselmiþ mendebur %5 yapmýþ çok mu. 12 yýl olmuþ surunduruyir. Dolar bazýnda 1985 yýlý fiyatýnda .buda mý gol deðil..þu b.k fabrikasýný hayýrlýsýyla bir açabilseler o zaman bir umut olur ... yoksa ölmüþ eþþek [emoji191] korkmaz..
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
Pasta deðiþmiþ mi bana mý öyle geldi. Sanki yatfin 250 metro 100 bindi. Ama þimdi baktým deðiþmiþ. Gerçi Galibo girerse hisseyi delirtmeden býrakmaz
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ak Yatýrým yerleþtirmeye devam ediyor. Bugünde mi heba edeceksin Bee. Bu dolarý bulmuþ hala bu fiyattan ilginç. Umarým ters biþey yoktur.yoksa suan 8 lerde olmamýz gerekti
doðalgaza yine zam , bu þirket üretim prosesinde doðalgaz kullanýyormu acaba ? yada botaþtan mý alýyor
Finansman girip çýkýyor. Gedik satýyor bugün. Citi ve teb ufaktan gösterdi kendini ama bence metro sadece toparlar bugün.
Ytd
Yer Ýmleri