Sayfa 314/534 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

1.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Garanti'nin 4.90 altını göreceğini düşünmemekle birlikte yukarıda çizdiğin senaryo tam olarak beklentim olan senaryodur. Aşağıdaki gösterge PU yaptığında uzun vadeli alırım hisseyi Sv Dostum. 4 ile gösterdiğin dip altında her seviyeden toplarım kademeli olarak.

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bir düşüncemiz de farklı olsun hocam yahu Bugün diğer tarafta pederin dolarları satınca 5 liradan garan alacağız yazdıydım Tam rakam 4.92 aslında da zamansallık falan. Tabi kısa bir dip çalışmasını gördükten sonra.

İnsanlar böyle kesin yargılara uyuz oluyor ama planını önceden yapmaz isen bakakalırsın. Elin gitmez.

2.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Garanti'nin 4.90 altını göreceğini düşünmemekle birlikte yukarıda çizdiğin senaryo tam olarak beklentim olan senaryodur. Aşağıdaki gösterge PU yaptığında uzun vadeli alırım hisseyi Sv Dostum. 4 ile gösterdiğin dip altında her seviyeden toplarım kademeli olarak.

ARADIĞIN BÖYLE BİRŞEY OLMALI...

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bir düşüncemiz de farklı olsun hocam yahu Bugün diğer tarafta pederin dolarları satınca 5 liradan garan alacağız yazdıydım Tam rakam 4.92 aslında da zamansallık falan. Tabi kısa bir dip çalışmasını gördükten sonra.

İnsanlar böyle kesin yargılara uyuz oluyor ama planını önceden yapmaz isen bakakalırsın. Elin gitmez.
    Zaten sen bir şeyler yazınca tamam diyorum, düşüncem yazılmış. Tembellik ediyorum sayende Dostum [emoji5]
    Banka bilançolarındaki makyaj kalkınca, bu fiyatları görmemiz kadar doğal bir sonuç olamaz. Bakalım ne kadar gizleyebilecekler.

Bu arada Sv hpy'nin Bist100 günlük ve günlük banka grafları ve indikatörün müdavimiyim. Dostum, diğer bankalar için de grafiği ve indikatörü verebilirsen çok sevinirim.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by altnygt Yazıyı Oku
    ARADIĞIN BÖYLE BİRŞEY OLMALI...

Evet Sn altnygt, tam anlamıyla ilk grafik beklediğim şey. Umarım olur ve hisse alıp 2-3 ay ekran kapatırız.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku

Abi paylaşmanın güzelliği işte burada.

Sen ve sevgili tospa yeni bir dip ihtimalinden bahsederken ben bir ralli senaryosu çiziyordum.yine sen ve tospa B dalgasının daha büyük olacağını söylerken ben burası tepe olacak diyordum. Şuan sanırım üçümüz de aynı ve de doğru yolu bulduk. 101000 tepe ve düşüş dalgası yeni bir dibi bulacak. Oradan da yeni bir trend başlayacak.

6.  Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    Abi paylaşmanın güzelliği işte burada.

Sen ve sevgili tospa yeni bir dip ihtimalinden bahsederken ben bir ralli senaryosu çiziyordum.yine sen ve tospa B dalgasının daha büyük olacağını söylerken ben burası tepe olacak diyordum. Şuan sanırım üçümüz de aynı ve de doğru yolu bulduk. 101000 tepe ve düşüş dalgası yeni bir dibi bulacak. Oradan da yeni bir trend başlayacak.
    Ana plan dahilinde her ihtimali göz önüne almak lazım ağam. Bura tepe olursa ki ikinci mayınlı bölge, durum sıkıntı 2008 benzeri gelir. Artık 98 altı boş bomboş. Ha bura ha bura dedikçe kaldırıp kaldırıp döver

7. Akbank da durum daha tradable sanki... Gun ici coklu tepelerle hareket ediyor... Alip basini gidebilecegi yer 7.80 gibi ama 7.05 i kiramadi... Ama küsüp donmedi de...

8.  Alıntı Originally Posted by StGovindha Yazıyı Oku
    Akbank da durum daha tradable sanki... Gun ici coklu tepelerle hareket ediyor... Alip basini gidebilecegi yer 7.80 gibi ama 7.05 i kiramadi... Ama küsüp donmedi de...
    Müsait zamanda tüm bankaları ve xbank endeks grafiğini inceleyelim hep birlikte. Bakalım ortaya neler çıkacak.

Sayfa 314/534 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •