Sayfa 21/53 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
Arama sonucu : 419 madde; 161 - 168 arası.

Konu: 1 TL enaz 100.000 USD olacak.

1. Ikısıde milletin yazdıklarını alıntı yapar laf sokar
    Kendi fikirlerini ya beyan etmez ya yuzde iki beyan ederler
    Yada fikirleri yok
    Yada kendilerini hakem makem filan sanıyorlar ��
    Bilemem. itham etme yersiz gereksiz
    İkiside eğlendiriciler
    Beni güldürüyo lar
    O halde
    Yazmalılar
    Yanlış çıkarım ve dahi kendi içerisinde de tutarsız...Ben yazmazsam, ayva yazmazsa bu adam da yazmaz...Eee sen ne okuyacan ?!...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Sen birilerinin buradaki yazarları kaçırmak için tuttuğu trollerden olmalısın...Net...BES başlığında da var bu tiplerden ve yönetime bildirdiğim halde hiç bir tedbir almadılar...Tehlikenin farkında değiller hala...Gün gelecek forum bu şapşallara kalacak haberleri yok...
    Hayal gücün bu kadar mı yani.. Neyin netiymiş ya bi düşün acaba yönetim neden sana göre tedbir takılmıyo ?,

hiç aKlına gelmiyo mu bu mevzu ki detay bile değil..

Sen farkında ol tehlikenin madem, bazıları ve bizler rahatız bu minvalde bile demek ki..

'bu şapşallar' lafına pek değinmek istemiyorum, yaşın benden büyük biraz sebep,

bir de forum amacımız bu seviyede terbiye hizmeti sunmak değil..

Ama sen yine de lafını bil möhterem, tamam mı ?.
    Son düzenleme : ConSenSus SenSor; 30-09-2018 saat: 14:05.

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Bu consensus sensor Bora Yaşar ın alaylı versiyonu bence yazım tarzı itibarıyla
    Ikısıde milletin yazdıklarını alıntı yapar laf sokar
    Kendi fikirlerini ya beyan etmez ya yuzde iki beyan ederler
    Yada fikirleri yok
    Yada kendilerini hakem makem filan sanıyorlar ��
    Bilemem. itham etme yersiz gereksiz
    İkiside eğlendiriciler
    Beni güldürüyo lar
    O halde
    Yazmalılar
    Mutlak vaziyette ��
    Hatta şöyle diyim ayva abi yetkisiz abi engin analizli ama tutma ihtimali analizlerinin öteki komik abilerlen belkide yaklaşık eşit aynı
    Çünkü o işlerin direkman içindekiler bile fulu görüyordur geleceği
    Gelecek bilinmezlik abi
    Anca Allah bilir onu
    E o halde
    Ben beni güldüreni tercihlerim arkadaş
    Bana ne dünyanın derdinden ya
    Herkez forumlarda false flag cekmiş enayi arıyo zate
    Bi karga gak guk desede alıp peyniri yeyek hesabı
    Ulem öyle Bi karganın forumda işi ne
    Forumun adını adresini bilmez o yav
    A be aziz komik kargalar
    Olsa olsa kedidir o kedi
    Bir kedi miyav dedi
    Aslan gibim kükredi
    Burları oku ve okuduğun şeyede inan kesin kafayı yersin
    Gül eğlen Oyalan forum işte
    O kadar yazdık madem Bi komiklikte benden gelsin isterdim
    Ama bugun hiç havamda diilim ya
    Sağol ya ne datlı şeysin sen böyle gencimtrak Moruk..

Sen dedin ya yazarız tabi.. Hi ha ho style'cı seni..

Biz de laf üstüne laf ederiz ama forum yeri değil bu işlerin,

AYIbın ilk üç harfini de pek severiz mesela ama piyasalarda..

Gerçi Boğa da mübarek ama vakti uygunsa anca o da..

Yanlış çıkarım ve dahi kendi içerisinde de tutarsız...Ben yazmazsam, ayva yazmazsa bu adam da yazmaz...Eee sen ne okuyacan ?!...
    Biz zaten yazıyoruz, git VİOP 24 başlık style anca okursun..

Ha sende ayva da yazsın tabi ama bizim de bir çizgimiz sınırımız var elbet,

gereği denk gelirse yazma hakkımızı kullanırız böyle farklı topiklerde de..

Forum bura nitekim.

Kapi$ ?.

Devlet, sadece kanun çıkararak idare edilmez; şayet bunlara uyulmasını sağlayamazsa bir süre sonra devletin devlet olma vasfı kalmaz...İşte bunun için çeşitli yapılanmalarla zor kullanma, göz altına alma, tutuklama, hapis hatta ve hatta silah kullanma yetkisiyle öldürme !...Devlet, kurallarına uymayana zorbadır yani...Global sistem de böyle abi...Ki zorbalık giderek artmakta...Yeni neslin işi zor...Bu mesajı kotadan saymıyorum hatırlatma babından olduğu için...Gelmek istediğim asıl konu, çok muhtemelen orta ve uzun vadede silah gücü ekonomik güçten çok daha etkili hale gelecek...Dün Erdoğan-Merkel görüşmesinde öne çıkan ortak savunma vs de bundan kaynaklanıyor...Almanya -zımnen- bizden kendisini korumasını istedi resmen...Adamların tek bir otomotiv firması bizim büyüklüğümüzde ?!…
    Bak mesela bu iletin çok iyi, bunları da okumak için forumdayız ve buralardayız..

Gerisi berisi ayrı mevzu olsa da.. Yazmak keyfiyetinde zaten, esirgesen bile senin bileceğin iş,

ama hiç bir forumdadaşa da fazla mal etmek doğru değil ve olmaz yazıp yazmayacağın hususunu..

6. )))))))))))))))))))))))

Nassin be ya?

Yetkisiz abiyi iflas ettirip, hanimindan bosatip, kafayi usutturup, timarhaneye mi tikacaniz?
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Hocam yazdıklarınızın içinde katılmadığım noktalar da çok.Elbet analiz yapan fikir insanının doğru veya yanlış analiz yapma olasılığı mevcut dünyanın girift koşullarında genelde yazı tura gibi yüzde 50 civarında olmakla beraber sizin gibi bu konulara bu kadar emek zaman harcamış ve kafa patlatmış bir insanın tutturma olasılığı bence en az yüzde 70 dir.Sorularıma genelde cevap alamamakla beraber )))))))))) yazılarınızı keyifle okuyorum.Bilgi ve fikir dolu yazıları kim hangi cenahtan yazarsa yazsın ben çok severim,çünkü her yeni bilgi insanın ufkunu açar.Size eleştiride bulunan arkadaşın ben ne dediğini bile anlıyamıyorum ki,o yazım dili türkçe desem türkçe değil ,lehçe desem tam olarak memleketimizdeki lehçelere de uymuyor , garip bir dil.Arada bazı kelimeler samimiyet babında espri babında kullanılabilir aslında da o entrylerde durum farklı.Sanırım köylü gibi konuşmaya ve yazmaya çalışıp aslında bakın ben köylü diliyle yazıyorum ama derya deniz bir adamım çabası gibi bir şey olsa gerek.Forumların değil de bence psikolojinin konusu olmalı böyle şeyler.Ha bahsettiğim arkadaş benim de anlayabileceğim bir dille derdini yazarsa elbet tekrar okuyup anlamaya çalışırım.Misal size örtülü bir dille neden yazma gibisinden bir çeşit uyarıda bulunuyor.Kusura bakmasın elbette yanlış da anlamış olabilirim yazdıklarını,demin yazdığım gibi aslında derdi ne anlamadım.Siz bence yazmaya devam edin.Ben zevkle okuyorum.
    Sağol HAKEM bayım..

Eleştirilik birşey demedik zaten.. Mühim de değil, yetkisiz'in eski beri alışkanlığı bu durumlar ve

abartıyo mevcudu benceyse.. Çünkü okur bulundum onu da epey yıllardır..

Bilhakis yazar, biliriz, yazmaya da devam eder sebebiyle telkinde bulundum kinayeli motivasyon hesabı..

O kadar u-Rus-İran, Ortadoğu, elin Arabı, Batı vesaire dost-düşman analizlerine

Türkoğlu Türk bir destek attık sohbetine.. Tabi anlayabilene..

Orda duruyo iletim yani çok da karmaşık bişey değil..

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    )))))))))))))))))))))))

Nassin be ya?

Yetkisiz abiyi iflas ettirip, hanimindan bosatip, kafayi usutturup, timarhaneye mi tikacaniz?
    Yok bee yaw, Allah yardımcısı olsun,

ne gözümüz Olur yok iflasmış, boşanmaymış, kafa üşütmeymiş, tımarhaneler falan,

ağzını hayra aç ayvagobeknuri..

Sayfa 21/53 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •