Originally Posted by
ctugrul
Baþüstüne. Nasýl emrederseniz öyle yapalým!
Verilen örneðin duygu sömürüsü ile yakýndan uzaktan ilgisi yok.
Ben AKP’nin savunucusu deðilim. Bu sorularý ilgililerine yöneltirsiniz. Bu partiye hayatýmda oy vermedim.
Ben polis savcýda deðilim. Kim vergi kaçýrýr kin görevini kötüye kullanýr bilmem. Araþtýrmasýda baba düþmez. Konuyu siyasi platforma taþýmayý doðru bulmuyorum.
Basit bir konu konuþuyoruz burada. BES iyi mi deðil mi faydalýmý deðil mi?
Basit bir matematik hesabý ile buyursun anlatsýn faydasýz bulan diyoruz kimse bunu yapmýyor.
Yapanada, Vatan Millet Sakarya, politika duygu sömürüsü yapma deniyor. Vergiyi kaçýran kim deniyor, iktidarýn çocuklarý askere gidiyor mu diye cevap yazýlýyor.
Tüm bunlarýn BES’le vatandaþýn birikim yapmasýyla ne ilgisi var. Biz Ahmet amcadan Fatma teyzeden komþunun n yeni iþe giren oðlundan kýzýndan bahsediyoruz. Bunlarýn birikim yapmasý lazým BES buna yardýmcý olur diyoruz. Hesap kitap yapýp ortaya koyuyoruz.
Bana ne oðlu askere girmeyen muktedirlerin çocuklarýndan.
Biraz daha yazarsak dedeniz yaþýndaki adama küfür edeceksiniz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
alakasýz ornekler vermezseniz mesele kalmaz..
BES sisteminde 3 yýl zorunluluk tamamýyla kötü niyetli bir uygulamadýr..akp yi ucuza fonlamak için sigorta þirketleri ile beraber piþirilmiþ bir yemektir..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer Ýmleri