Sayfa 7/618 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon
Arama sonucu : 4941 madde; 49 - 56 arası.

Konu: PGSUS - Pegasus

1.  Alıntı Originally Posted by parabolic Yazıyı Oku

hazırmıyız???
    neye hazır mıyız sayın parabolic resimi göremiyorumda

2. kullandığım algoritma saatlikte en azından 27.82 yi gösteriyor grafiği geriye dönük incelerseniz aynı hareketi hep tutturmuş bir algoritma ytd....
    En iyisini bekle, en kötüsüne hazır ol ve kazandığını sermayeleştir.

3. Borsa bu kadar lanet birsey kucuk kızım 10 yasında dogumuna bir ay vardı 45000 tl para vardı alcar-egeen-fmizp üçünden birine parayı gomecektım düşündüm düşündüm fmizp 14,70 den aldım 3000 adet dün gsedibi aklımda tam 8 yil bekledim tek hissede alcar ve egeen daha ucuzdu fmiz den iki hissenin geldiği nokta belli egeen alsaydım 1 milyon para vardı fmzp nın patronu hakkında iki yil kaadar once esinin arkadaşı ile beraber diye bir haber okuyunca böyle bir adamın hissesi lazım değil diye sattım thy aldım fmizp %15 falan yaptı thy 3 katına sattım paranın üzerine bir miktar daha ekleyerek toplamda 10 bın pegasus bekliyoruz 38 oldugunda satsaydım cok ama cok iyi olacaktı bu bana egeen almadıgımdan daha cok koydu lanet hisse saka maka bir ay içinde 35-36 görsede su lanet borsaya ebediyen veda etsem kalkınma bankası ne oldu kardesım altın madenimi buldun yıllarca surundur hissede kımse kalmayınca yuksel git insallah bu boyle olmaz cok midem bulandı cokkk İnsallah herkez kazanır

4. 27,08 e değmeden rahat etmeyecek anlaşıldı

5. pegasus ne diyeyimde ne olasın Allah belanı versin emi

6. Pegasus petrol hedge oranı kaç arkadaşlar? Petrolun kaçını spot fiyattan alıyor, umarım azdır.

YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by değirmenci Yazıyı Oku
    pegasus ne diyeyimde ne olasın Allah belanı versin emi
    Bu sayfada pegasusa küfretmek, sövmek, kızmak, beddua etmek hatta eleştirmek yasak kardeşim. Sayfada senedin pazarlamacıları var, kızıyorlar. Herkes elindeki malın değerini bilmeli ve çok sıkı bir şekilde tutmalı. Almak isteyenler var (!)

çok çok sıkı tuttuk.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 7/618 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •