Sayfa 336/809 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Asap hocam gel şuna tl bakma ben öyle yapıyorum öyle bakınca benimde veresim geliyor çünkü ��
    Haklısın, ama vadem çok kısa üstad. Hızlı döndürmem gerekiyor. Düşüşü bırak 2-3 günlük yatay hareketlere bile tahammül etme şansım yok maalesef.

2.  Alıntı Originally Posted by ASAP Yazıyı Oku
    Haklısın, ama vadem çok kısa üstad. Hızlı döndürmem gerekiyor. Düşüşü bırak 2-3 günlük yatay hareketlere bile tahammül etme şansım yok maalesef.
    Dostum seni anlıyorum. Sen iyi bir teknikcisin ve bu yuzdende senin bildiklerin kendi doğruların. Saygılar.

3. Bu hisseye girerken teknik öğrendiğim abi bana teknik bakma buna dedi İnan’ın 1 aydır yaklaşık hissedeyim çok tuzaklar yaptı ve o abinin neden böyle dediğini anladım

4.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Bu hisseye girerken teknik öğrendiğim abi bana teknik bakma buna dedi İnan’ın 1 aydır yaklaşık hissedeyim çok tuzaklar yaptı ve o abinin neden böyle dediğini anladım
    Hocam hatirlarmisin 2015 den beri nasıl bir hale sokmuş grafik bir baksana. Bu hareketleri bilen biri nasıl bir para kazanırmis? Psikoloji bırakmadı. Bu yüzden ne yapsa umrumda değil diyorum ya hep. Acı yaşattı hareketleriyle umarım meyvesi tatlı olur. Sizinde istedikleriniz olur umarım. Ytd.

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Bu hisseye girerken teknik öğrendiğim abi bana teknik bakma buna dedi İnan’ın 1 aydır yaklaşık hissedeyim çok tuzaklar yaptı ve o abinin neden böyle dediğini anladım
    Doğrudur hocam.
    Sadece kaynakları(para-zaman vb.) kullanma biçimimiz, risk algımız, vademiz, ihtiyaçlarımız farklı.
    Grafik aşağıda kırarsa en fazla 10.10 TL' ye yeniden alırız.
    Alamadık mı? Temmuzdan bu yana çok ekmeğini yedik, canı sağolsun.
    Allah başka dert vermesin.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Dostum seni anlıyorum. Sen iyi bir teknikcisin ve bu yuzdende senin bildiklerin kendi doğruların. Saygılar.
    Eyvallah dostum. Yakında bir Soda' nı içeceğim inşallah

7.  Alıntı Originally Posted by ASAP Yazıyı Oku
    Eyvallah dostum. Yakında bir Soda' nı içeceğim inşallah
    Herzaman dostum. Sanırım daha var diye düşünüyorum. Ha seninki teknik benimki psikolojik.

8. Trende devam

Sayfa 336/809 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •