Sayfa 599/1030 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 4,785 - 4,792 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Hayır vurmadı. Grafik yanlış.

üstat ajanspress gibisin , arada bir şeyi de görmeyiver, kaçsın senden ama ne mümkün. nasıl takip edebiliyorsun her veriyi gerçekten bravo

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    ülkenin geleceğini yeni nesillere emanet eden atatürk bu başlığı okusaydı, lanet olsun sizin gibi nesile derdi. Mandacı olmuşuz hepimiz. Yok rahip acil bırakılmalıymış, yok papaz salınmazsa ekonomi batarmış vıdı vıdı..... Bugüne kadar ne papazlar geldi geçti. Her sıkıştığımızda taviz vereceksek halimiz nice.... O zaman millet olarak ben demem mi '' biliyordun huyunu neden içtin yahninin suyunu ''
    yargı bağımsızdır ( itiraz edenler olacaktır haklıdırlar ). En azından abd yargısı gibi 50 koli belge ile 2 yıl oyalanmıyorlar. üstelikte çiftlikte besliyorlar teröristi. Kendimize ve ülkemize güvenmeliyiz.
    atatürk bu başlığı okusa, oğluna telefonda kısık sesle "paraları evden çıkar" dediğini duyduğumuz bir siyasal islamcıyı ülkenin başına getirdiğimiz için lanet ederdi.

Atatürk bu başlığı okusa, eli kanlı bir terör örgütüne her istediğini verdiğini itiraf edip, koltuğunu korumak için milyonlarca sivili darbeci askerlerin önüne atarak 249 masum insanın şehit olmasına sebep olan bir siyasal islamcıyı ülkenin başına getirdiğimiz için lanet ederdi.

Atatürk bu başlığı okusa, "hem laik hem müslüman olunmaz" deme gafletinde bulunmuş bir siyasal islamcıyı ülkenin başına getirdiğimiz için lanet ederdi.

Alıntı Originally Posted by MobilMedya Yazıyı Oku
    Dolarda bir hareketlenme var 6,10 gördü.
    Pazartesi 7,20 lerden gelen uzun vadeli trend cizgisi 6.09 dan geciyor. kırılması ihtimali epey arttı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6673528

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    sn. Dudu,

Sizi seviyorum.

Syg,

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Bu arada geçen de tebrik etmiştim 5,94’ten full dolara giren arkadaşı. Helal 3 günde 2 aylık faizi kazandı bile.....

6. Zamanında alınmayan aksiyonlar sonucu gelinen noktada, zamanında alınmayan aksiyonların daha da vahimini almak zorunda kalıyorsun...

Bu süreçte herkes kaybediyor...

Dolar yine at koşturmaya başladı...

Yazık, bu duruma gelmeye hiç gerek yoktu... Şimdi ne zaman duracak da yine normale döneceğizi beklemeye başladık...

7.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Bu arada geçen de tebrik etmiştim 5,94’ten full dolara giren arkadaşı. Helal 3 günde 2 aylık faizi kazandı bile.....
    Mb toplanana kadar 3 yıllık faizi alır.

8.  Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yarın vade günüm, vakıf temdit %26 32 gün.Yada hscb 92 günlük %29 arasında tercih yapmam gerekecek gibi duruyor. Kararsız kaldım hangisini tercih etmeliyim sizce.
    Gelecek aylar 30 un üstünde alabileceğini düşünüyorsan 26 bağlamak mantıklı..yoksa 29 luk iyi bencede

Sayfa 599/1030 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •