Aynen þimdi aradým tekrar hscb yi 27,5 verdi 92 güne. Bu durumda aylýk 26 yada bir süre günlük 24 veren arý hesapta takýlmakta fayda var.
Aynen þimdi aradým tekrar hscb yi 27,5 verdi 92 güne. Bu durumda aylýk 26 yada bir süre günlük 24 veren arý hesapta takýlmakta fayda var.
Dolara ne oldu bilen var mý? 6.21...
6.23 Oldu.
Hala mevduati düþük tutma ýsrarý n3dir
paralarý kýsa baðlayýn, kasým aralýk karýþýk görünüyor
ABD 10 yýllýklarý 3.20 yi geçti, Alman 10 yýllýklarý da çok yüksek artýþta. Geliþen ülkeler ayvayý yedi. Petrol de artýyor. 5.97 ve 6.02'den girdiðim dolarlarý 6.17'den bozdum. 6.09'dan aldýðýmý bozmadým. Tabii ben doðru yerde girdim. Karýmý ettim demeyim. 6.57'den girdiðim dolar da var ne yazýk ki. Uslu uslu duruyor elimde 1 aydýr.
Dün Bloomberge çýkan ekonomistlerden bir tek Þeker yatýrým ekonomisti olan bir haným MBnýn yine yüksek oranlý bir ön yüklemeli faiz artýrýmý yapmasý gerektiðini söyledi.
Diðer yalakalarýn hepsi "aman faizler zaten çok yüksek, bankalar kredi satamaz kimse kredi alamaz vb" geveleyip durdular. Bu durumda herhalde herkes dolarýn yükselmesine , yeni rekorlar kýrmasýna razý.
MB artýþ yapmzsa yine 24 Temmuzda baþlayan ayný döngüleri yaþayýp bu kýsýrdöngüden hiç kurtulamyacaðýz galiba...
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri