Hem de geçiş garantili di mi hocam.Bunlar bu köprüden bu kadar yalovalı tekirdağa gidip tekirdağ köftesi yemeye mi gidecek bu köprü ne halta yarar demeden köprüyü çakarlar.Hem de arkadaşlar köfteci esnafı batmaktaydı,biz bu köprüyü yapmakla köfte sektörünü kurtardık derler çıkarlar işin içinden.Köprü geçiş ve köfte yiyiş garantili proje mis valla.Hem de vatandaşın canı köfte çekmezse her gün şu kadar porsiyon köfte yenmiş gibi dolar bazında devlet garantisi bile verilir ben inanırım arkadaşlar)))))))
ben şu boğazlara neden bukadar değer verildiğini gerçektende anlayamıyorum, istanbul boğazı yetmiyormuşta birde kanal istanbul yapacakmışız, benim bildiğim karadenizde romanya, bulgaristan, ukrayna var üçünü toplasan nedirki he işte bir rusya s,ke sürmeye değer belki,
büyük ülkeysen büyük ekonomik güçsen açıcan sinoptan, mersine kanalı![]()
Alexogoldo namlı bir forumdaş vardı kanal istanbul ilk kimin aklına gelmiş acaba diye sorduğumda ilkokulda haritaya bakıp düşünmüştüm ben demişti.İlk okul diyorum ilk okul)))) O çağda beyin yaratıcı tabi di mi.Alıyorsun eline cetveli, ordan oraya çiz al sana kanal ,sonra burdan buraya çiz al sana köprü sonra insan allahtan büyüyor
)))))
Yer İmleri