Originally Posted by HAKEM Şimdi bizimkiler misal bir yerden faizsiz 50 milyar dolar borç bulsalar kanal istanbulu yaparlar mı yapmazlar mı ))))))) varya öyle bir para bulsunlar kesin tekirdağdan, yalovaya köprü yaparlar ücretide 8.500 lira olur
Originally Posted by bigmaster varya öyle bir para bulsunlar kesin tekirdağdan, yalovaya köprü yaparlar ücretide 8.500 lira olur esas soruya cevap vermeyi unutmuşum, kanal istanbulu yaparlarda tekirdağ,yalova köprüsü bonusu olur
büyük ülkeysen büyük ekonomik güçsen açıcan sinoptan, mersine kanalı
Originally Posted by bigmaster büyük ülkeysen büyük ekonomik güçsen açıcan sinoptan, mersine kanalı Hım iyiymiş cidden.Hocam ilkokul nerden ,hayır aklınıza bir şey gelmesin alexogoldo namlı forumdaşla aynı okul mu acaba diye şeettim
Originally Posted by HAKEM Hım iyiymiş cidden.Hocam ilkokul nerden ,hayır aklınıza bir şey gelmesin alexogoldo namlı forumdaşla aynı okul mu acaba diye şeettim ben ilk okulu tekirdağ cumhuriyet ilkokulunda okudum, sonra orta okuluda 4 yılda babamın hocalara verdiği hediyelerle anca bitirebildim
Originally Posted by bigmaster büyük ülkeysen büyük ekonomik güçsen açıcan sinoptan, mersine kanalı Hem Ankara hem de Konyada, kanal manzarasi da olur!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Hem Ankara hem de Konyada, kanal manzarasi da olur! Konya da cıbıldak rus alman görsün
Originally Posted by bigmaster büyük ülkeysen büyük ekonomik güçsen açıcan sinoptan, mersine kanalı Büyük liderin fikirleride büyük olur. Ne kupon araziler olur. Oh mis ulke çağ atlar.
Forum Rules
Yer İmleri