Sayfa 506/917 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 4,041 - 4,048 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by Erbos Yazıyı Oku
    Doğalgaz ve elektrik zammı herkes için geçerli sanayi hisselerinde ...ithalat varsa satışların %40 ı ihracat ki bu yıl sonu %50 yi geçer e döviz pozisyonu artı...ithalatcı döviz borcu olanlar yükselirken biz yükselmeyi bırak düşüyoruz...
    Herkes için geçerli değil. Seramik, cam, porselen vb. ürünlerin üretiminde doğalgaz önemli bir yer tutar. Çoğu şirkette ise doğalgaz ücreti önemsenmeyecek kadar azdır. Diğer şirketlerdeki etki Kutpo'nun belki 1/10'u kadardır.

Bir kişi 20 bin tl sini ayırıp şu hisseyi almıyorsa koskoca ülkede pes denir
    Tahtada en fazla 3000 lot alan var günlük takasda.. Yazık...

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    Bir kişi 20 bin tl sini ayırıp şu hisseyi almıyorsa koskoca ülkede pes denir
    Tahtada en fazla 3000 lot alan var günlük takasda.. Yazık...

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gerçekten çok ilginç tespit pnsüt vb bir çok hisse bu durumda bu bir dip göstergesi olabilir yada çok uzun vadeli yatırımcı olacağınızn mı göstergesi bakalım...Hayırlısı Olsun...

4. uzunburun diye biri 6-7 ay evvel yazdı-çizdi verdi gazı gitti,dediği buymuş hisseyi pazarladı yok 11 ay falan filan aldı mazlumun ahını resmen çöküştür bu kütpo için,bir şeyler hiçte iyi gitmiyor,bu hisseden bi cacık olmazzzzz

5. Kutpo 9 aylık beklentim 312 m ciro 39 m net kar bekliyorum.
    Bu ortamda net kar marjının çeyrek bazda %14, 3 dönemlik %12,50 civarında gerçekleşebileceğini düşünüyorum. Bakalım tutacak mı?
    Yatırım tavsiyesi değildir, yazdıklarım şahsi düşüncelerimdir.

6.  Alıntı Originally Posted by mescil Yazıyı Oku
    Kutpo 9 aylık beklentim 312 m ciro 39 m net kar bekliyorum.
    Bu ortamda net kar marjının çeyrek bazda %14, 3 dönemlik %12,50 civarında gerçekleşebileceğini düşünüyorum. Bakalım tutacak mı?
    Tutsa ne olur Sn.mescil,

Bugün itibarıyla f/k: 4.96, pd/dd: 0.69, 22.775M 6 aylık net kar, 39.92M sermaye, ne oldu ki?

Yatırım tavsiyesi değildir, olamaz...
    Burada yer alan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Yatırımcının mali durumuna veya risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by mescil Yazıyı Oku
    Kutpo 9 aylık beklentim 312 m ciro 39 m net kar bekliyorum.
    çok iyi niyetlisin,şu anki fiat hiçte öyle olmayacağının teyiti büyük sıkıntı var bu hissede,inş.6 aylık karı da yiyip bitirmez....bu yorumla dalan olursa vebal alırsın, tehlikeli bir sürece soktular sahipleri hisseyi bunalım var ciddi.

8. Normal şartlarda 9 aylıkta 40 milyon kar getirmesi lazım ama patron hisselerinde bu işler belli olmaz. Zaten 7 milyon tl sadece kurdan dolayı kar gelecek.

Sayfa 506/917 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •