Sayfa 617/1030 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 4,929 - 4,936 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yarın vade günüm, vakıf temdit %26 32 gün.Yada hscb 92 günlük %29 arasında tercih yapmam gerekecek gibi duruyor. Kararsız kaldım hangisini tercih etmeliyim sizce.
    Bende sizin gibi şuan vakıfla çalışmaktayım %26 dan bagladım bende 500k bu ayda bu civarda gezerse bankamı degiştirmeyi düşünüyorum hsbc şuan 32 gun %27 92 gün için %29 vermekte ama şuan dolar euro gene tırmanışta ufakta olsa bu denli uzun baglamaktansa şuan günlük gitmek yararımıza olucaktır söylediklerim yatırım tavsiyesi degildir şahsi fikrimdir saygılar

Alıntı Originally Posted by Chucky68 Yazıyı Oku
    Hem faiz ustune faiz artisina goz yumacaklar hemde kurun yukselmesine ses etmicekler...bunu bu ulke kaldiramaz...birinden birinin gitmesine goz yummak zorundalar....buda kur olur...yani yuksek kurla yasamaya alisicaz...
    Yuksek dolar> yuksek enflasyon>yuksek faizi getirir kontrol altina alinmaza hiper enflasyon baslar Ağustos basi ile ekim basindaki fiyatlar arasinda ucurum var millet stoklama yapmaya baslar .
    Harcamalar azalir ..buyume eksi cikar ...issizlik baslar.. ekonomi küçülür vs.dolarin yikici etkisi görülmeye başlandı her ay elektrik zamli dogalgaz zamli benzin ve turevleri otvden karsilaniyor vergi kaybi var nereye kadar dayanacaklar otvden karşılamaya onunda sonu var yansitilmaya baslandiginda enflasyona etkisi var varda var yani..

3. Dolar 6.21.
    Bana birisi rahip ve faiz harici şu raddede doları düşürebilecek bir araç söyleyebilir mi?

4. Bankaların verdiği ucuz konut kredisinin görev zararı işsizlik fonundan karşılanmış.

5.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Bankaların verdiği ucuz konut kredisi görev zararı işsizlik fonundan karşılanmış.
    Daha önce de demiştim.
    BES'lere sıra gelmesi yakındır...

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Eylül ayı enflasyonu %5 den aşağı gelirse ben inanmam onu baştan söyliyim..

Domates 6-8 tl yahu...

saygılar/başarılar
    Sn. Tengri Han siz gene çok iyimser yazmışsınız istanbul da çeri domates 13 15 tl arası gülpembe domates 10 12 tl

7. Bugünkü piyasa hareketleri bir sebebi de trampet Kore'ye yaptırım koymuş içinde türk sirketleride varmış trampet manyadi iyice daha evvelsi gün kim yong la birbirimize asigiz diyordu😀 yakinda yine benim dugmem seninkinden büyük basarsam fezaya uçarsın demese bari 😀 bugün yaptırım yapıyor trampet ..o değilde dışa kapalı bir ekonomide türk sirketide mi varmış hayret kim e bak sen .

8. Akbank 800k 32 gün %24 zonguldak

Sayfa 617/1030 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •