Sayfa 132/612 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232 ... SonSon
Arama sonucu : 4896 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

1. haydi hep birlikte küçük yatırmcı aldı geyiği yapalım

2. Sonuçta çok ucuz bir hisse. Defter değerinin yarısı. Satan varsa alan da var. Tabi üstatlar daha iyi bilir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
    Şimdi bir varsayımda buluncam..diyelimki ben yaşar grubuyum ve kendi hissemi toplucam ama toplayamıyorum , aşağı bassam mal kaptırıyorum, o vakit çek yukarı bas malı , sonra çek tabureyi altından.. Film bitti mi yok sanmıyorum.. Yarın gider gibi yap ... Yine çek fişi .. Sonra baskı ile çek 5.x e ve topla ordan ne toplarsan .. Hem teknik olarak da 10.7 /2 de olur belki.. Hayal işte

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by EFT Yazıyı Oku
    Şimdi bir varsayımda buluncam..diyelimki ben yaşar grubuyum ve kendi hissemi toplucam ama toplayamıyorum , aşağı bassam mal kaptırıyorum, o vakit çek yukarı bas malı , sonra çek tabureyi altından.. Film bitti mi yok sanmıyorum.. Yarın gider gibi yap ... Yine çek fişi .. Sonra baskı ile çek 5.x e ve topla ordan ne toplarsan .. Hem teknik olarak da 10.7 /2 de olur belki.. Hayal işte

Petun teknik olarak zaten günlerdir sinyal veriyordu...Bugün patladı ama çok kötü bir gün seçilmiş Garan %-7.5 düştüğü endeksin %2.77 ekside olduğu bir gün Petunu frenledi...

SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by metamorfoz100 Yazıyı Oku
    Petun teknik olarak zaten günlerdir sinyal veriyordu...Bugün patladı ama çok kötü bir gün seçilmiş Garan %-7.5 düştüğü endeksin %2.77 ekside olduğu bir gün Petunu frenledi...

Gidecek hisse endekse bakmaz. Yeter ki haber olsun, yeter ki beklentisi olsun. Speğe para lazımmış sabahtan yükseltip çaktı geçti gitti
    ('' AVCININ TUZAĞA ATTIĞI YEM ONUN CÖMERTLİĞİNİ GÖSTERMEZ..'')

6.  Alıntı Originally Posted by Pir Yazıyı Oku
    Gidecek hisse endekse bakmaz. Yeter ki haber olsun, yeter ki beklentisi olsun. Speğe para lazımmış sabahtan yükseltip çaktı geçti gitti
    Bunu zaman gösterecek haberde gelebilir gelmeyebilirde bilmiyoruz...Bazen %15 kar edeyim derken %100 kaçırmışta olabiliyoruz...Ama piyasaya ve yönüne dikkat etmek gerek...Bugun oldukça kötü bir günde bir vaha gibiydi ama sonu gelmedi...Sağlıcakla kalın...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
    Herşey mümkün

8. Bu gün speğin yaptığı hareketi gördükten sonra yarına iğnenin ucu kadar ümidim kalmadı. Et fiyatı uçsa da booş Deli dana çıksa da booş, PETUN marka olsada boooş, adam rezil etti hisseyi
    ('' AVCININ TUZAĞA ATTIĞI YEM ONUN CÖMERTLİĞİNİ GÖSTERMEZ..'')

Sayfa 132/612 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •