haydi hep birlikte küçük yatırmcı aldı geyiği yapalım
haydi hep birlikte küçük yatırmcı aldı geyiği yapalım
Sonuçta çok ucuz bir hisse. Defter değerinin yarısı. Satan varsa alan da var. Tabi üstatlar daha iyi bilir.
Şimdi bir varsayımda buluncam..diyelimki ben yaşar grubuyum ve kendi hissemi toplucam ama toplayamıyorum , aşağı bassam mal kaptırıyorum, o vakit çek yukarı bas malı , sonra çek tabureyi altından.. Film bitti mi yok sanmıyorum.. Yarın gider gibi yap ... Yine çek fişi .. Sonra baskı ile çek 5.x e ve topla ordan ne toplarsan .. Hem teknik olarak da 10.7 /2 de olur belki.. Hayal işte
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Petun teknik olarak zaten günlerdir sinyal veriyordu...Bugün patladı ama çok kötü bir gün seçilmiş Garan %-7.5 düştüğü endeksin %2.77 ekside olduğu bir gün Petunu frenledi...
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunu zaman gösterecek haberde gelebilir gelmeyebilirde bilmiyoruz...Bazen %15 kar edeyim derken %100 kaçırmışta olabiliyoruz...Ama piyasaya ve yönüne dikkat etmek gerek...Bugun oldukça kötü bir günde bir vaha gibiydi ama sonu gelmedi...Sağlıcakla kalın...
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herşey mümkün
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün speğin yaptığı hareketi gördükten sonra yarına iğnenin ucu kadar ümidim kalmadı. Et fiyatı uçsa da booş Deli dana çıksa da booş, PETUN marka olsada boooş, adam rezil etti hisseyi
('' AVCININ TUZAĞA ATTIĞI YEM ONUN CÖMERTLİĞİNİ GÖSTERMEZ..'')
Yer İmleri