..............
http://www.hisse.net/topluluk/showth...52#post3214652
..............
http://www.hisse.net/topluluk/showth...52#post3214652
Ben bana kandým bir þey kazanamadým, siz SÝZ olun sakýn bana kanmayýn.
Bu tablonun faaliyet karý kýsmýnda gösterdiði sonuçlar bence çok büyük yanýlgýya neden olur.
Özkaynak yöntemi ile deðerlenen yatýrýmlardan paylarýn kur farký karý/zararý hariç olan faaliyet karlarý da petun faaliyet karý içerisinde deðerlendirilmeli. Tablo bunu dikkate almýyor ve faaliyet karý sanki azalmýþ gibi bir görüntü ortaya koyuyor.
Ben analizimde yýllýk faaliyet karýnda bir azalma görmüyorum hem de yatýrým faaliyetlerinden elde edilen 3.4 milyon gayrimenkul deðer artýþýný hesap dýþý tutmama raðmen.
Bu tablo anladýðým kadarýyla , belli bilanço kalemlerine göre yapýlan bir bilgisayar hesabýndan ibaret.
Sayýn Hisseci44, eklediðiniz teknik formasyonu çizenler acaba karý önceden biliyorlar mýydý ?
Düþüþün fibonacci %50 dizeltme seviyesi 7,5
%38.2 düzeltme seviyesi de 6.9
Selam sn. parasever
paylaþtýðým çizim naçizane benim karalamam , eðer kastýnýz bu çizim ise
evet kar ile ilgili beklentim vardý elbette ama bilgim yoktu tabii,![]()
üstelik açýklanan kar beklentilerimi aþtý...
ancak kastýnýz grafikleri bu hale getirenler ise,yani tahtanýn sahipleri ise yüksek ihtimalle bekliyorlardýr .
herkese bol kazançlar...
Ben bana kandým bir þey kazanamadým, siz SÝZ olun sakýn bana kanmayýn.
Terzico nerelerde bu arada, gören varmý
Ben 57-58 gelir diye düþünüyordum.þimdi petun geçmiþ bilinço rakamlarýna göre bu fiyatlarý hak ediyor muydu? hayýr!bu gün de karda geçen yýla göre %5 artýþ var,yatay hasýlat,kar vardýr deyip fiyatý buralarda tutarlarsa þaþmam...ama benim gönlümde hak ettiði yer çok yukarýlarda....
"Pýnar Et <PETUN TI> 4Ç18’de TL20mn net kar ettiðini açýkladý (Operasyonel olarak beklentimizin altýnda)
Þirket için 4Ç net kar beklentimiz TL13mn düzeyindeydi. ? Þirketin TL165mn olarak açýklanan cirosu beklentimizin %4 altýnda kalýrken, Pýnar ET’in %9.7 olarak tahmin ettiðimiz FAVÖK marjý %6.7 olarak açýklandý
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
Beklenen kârlar.. þaþýrtýcý deðil,, sonrasý önemli
Yer Ýmleri