Sayfa 620/1030 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 4,953 - 4,960 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Bu gün gezdiğim bankalar içerisinde en iyi oranı 270k için 32 güne %27 ile turkıshbank verdi, çıkarken eft günlük en fazla 100k oluyor dediler, vade bitiminden bir gün önce haber verirseniz hepsini nakit alabilirmişim. Hiç bilmediğim adını burda öğrendiğim bankalardan biri tereddüt ediyor insan.

İnternet şube EFT limitini 100 bin TL'de tutan banka kalmadı, yalnızca bir talimat verip limiti yükseltmeniz mümkün. Yoksa çalışmayın, parayı bankada çıkarmanız zor olacağı için temditte, bugün verdikleri 2 puan fazlayı artısıyla geri alırlar. Bu kriz ortamında da parayı nekit olarak taşımayı aklınıza bile getirmeyin, riskine, stresine ve zahmetine değmez.

Bankanın adını belirtseniz eft uygulamaları konusunda yardımcı olacak birileri çıkar elbette. Bana kalırsa MT'nizin işgüzarlığından ve uyanıklığından kaynaklanan bir durumla karşı karşıyasınızdır.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

2. Bende eylülde 34 günlük parayı mevduata bağladım. Oranda şu ankilere iyi sayılır (28) . Bitmesine 2 hafta kaldı. Hep günlük gidiyordum ilk defa böyle yaptım. Kura bakınca zararda değilim ancak (şu an için) vade dönüşünde günlük devam edeceğim. Pek çok fırsat kaçtı.

3.  Alıntı Originally Posted by ZinnurHanım Yazıyı Oku
    350,000 gecelikten bozup 5.94 den dolar aldım oh canıma değsin siz misiniz mevduat faizlerini düşüren

dolar 6.20
    Böyle hareketlere %26'lardan bağlayan mevduatçılar olarak imreniyoruz

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben Canakkale'den gecerken biraz aldim salcalik...
    Ama hanim gecen gun pazardan 5 TL ye bulmus kahvaltilik.
    Pembe 12 TL imis.
    Kisin sadece kahvalti icin gavurlarda oldugu gibi tane ile alacagiz.
    Yok oyle ver 1 kg demek artik.
    Syg,
    Pazara gerek yok carrefour sitesinde kilosu 4.99 tl yazıyor. Markete gidip bakmadım gerçi.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    bangkok/köln/antalya
    Gönderi
    234
    yani bakıyorum dolar al sattan kimse zarar etmiyor.kazanan kazanana.yersenn..
    I LOVETHAILAND

Alıntı Originally Posted by TonyStark Yazıyı Oku
    Sn. Tengri Han siz gene çok iyimser yazmışsınız istanbul da çeri domates 13 15 tl arası gülpembe domates 10 12 tl
    böyle dönemlerde fırsatçılara karşı bilinçli tüketici olmak lazım.bu gün bende çeri domatesi 13 tl den gördüm almadım pazara gittim 7-8 tl aralığındaydı.

Alıntı Originally Posted by joli Yazıyı Oku
    Pazartesi 7,20 lerden gelen uzun vadeli trend cizgisi 6.09 dan geciyor. kırılması ihtimali epey arttı.
    pazartesiyi beklemedi...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6673528

8.  Alıntı Originally Posted by tades Yazıyı Oku
    böyle dönemlerde fırsatçılara karşı bilinçli tüketici olmak lazım.bu gün bende çeri domatesi 13 tl den gördüm almadım pazara gittim 7-8 tl aralığındaydı.
    Bunun fırsatçılıkla ne alakası var?
    Marketle, semt pazarı arasında hep bir fiyat farkı olmuşdur...
    Etiler/Nişantaşı manavda da 20 tl çeri domates...
    Ne yapalım Etiler deki manavı asalım mı?
    Darağacında sallandır dersen sallandırırım manav Ali Rıza Ağabeyi...
    Şakam yok...

Anlatmak istediğim pazar ve market arasında fiyat farkı bugüne özel birşey değildir...
    Bu fırsatçılıksa Cumhuriyet kurulduğundan beri bu var...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 620/1030 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •