Sayfa 621/1030 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 4,961 - 4,968 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Reis helal olsun sana
    Bir "fırsatçılık/stokçuluk" lafı attın ortaya
    Zamların yarısını dolardan,yarısını fırsatçılıkdan biliyor millet...
    Sen arada elini yıkadın çıkdın işin içinden....

Vay benim gariban ve cahil halkım vayyyyyy.....

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2. Bakın
    82 milyon civarı TÜRK
    4 milyon Suriyeli/Afgan
    40 milyon turisti bakamıyor bu coğrafya...

(domates) Arz kanallarındaki en ufak bir sıkıntı hemen fiyatları zıplatıyor...

Bu neden anlamak istemiyorsunuz ben anlamıyorum?

Bunun fırsatçılıkla ne alakası var ben anlamıyorum?

Önemli Not:Domates fiyatlarından memnun olduğumu düşünen eziktir...
    Bizim gibi tarım/domates ülkesinde 8-10-12 liradan domates mi yenir yahu?
    Böyle bir saçmalık olabilir mi?
    Aman ben bunun sorumlusu olarak "olmayan fırsatçıları" değil,17 yıldır işbaşında olan hükümetin yanlış tarım politikalarını görüyorum...

saygılar/başarılar

3.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    İnternet şube EFT limitini 100 bin TL'de tutan banka kalmadı, yalnızca bir talimat verip limiti yükseltmeniz mümkün. Yoksa çalışmayın, parayı bankada çıkarmanız zor olacağı için temditte, bugün verdikleri 2 puan fazlayı artısıyla geri alırlar. Bu kriz ortamında da parayı nekit olarak taşımayı aklınıza bile getirmeyin, riskine, stresine ve zahmetine değmez.

Bankanın adını belirtseniz eft uygulamaları konusunda yardımcı olacak birileri çıkar elbette. Bana kalırsa MT'nizin işgüzarlığından ve uyanıklığından kaynaklanan bir durumla karşı karşıyasınızdır.
    Normalde 500k olduğunu ama son zamanlardaki vaziyetten dolayı böyle bir karar alındığını söyledi. Vakıf yarın 26 yı verirse orda devam ederim, 1 puan düşük olsun kafam rahat olsun, umarım onlarda kelek yapıp bugün 25 falan demezler.

4. Forumdaşlar bir vatandaş garanti bankasının ATM'den kendi hesabına saat 20:00 ile 2:00 arasında para yatırmak istediğinde 9.00TL ücret istemeye başladığını yazmış. Aman dikkat.

https://twitter.com/meetserdar/statu...25186538639360
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Forumdaşlar bir vatandaş garanti bankasının ATM'den kendi hesabına saat 20:00 ile 2:00 arasında para yatırmak istediğinde 9.00TL ücret istemeye başladığını yazmış. Aman dikkat.

https://twitter.com/meetserdar/statu...25186538639360
    binlerce kez söyledik..

iki banka mimlidir.

mudiyi donuna, çorabına kadar soymak ister..

hatta yeri gelir borç verir çorap alsın diye, sonra borçla aldığı çorabına da el koyar..

turşuya çevirir..

gördümmü yolumu değiştiririm, çevremde varsa çalışan, ilişkimi bitirme pahasına anlatırım; yapma etme çalışma diye..

ytd.

syg,

6. Bloomberg de ekonomist "Gizem Öztok Altınsaç" var...
    Zaman zaman yalpalasa da güvendiğim,fikirlerine değer verdiğim biridir..
    Bloomberg e çıkan nadir düzgün piyasa adamlarındır

Hatun,kap kara tablo çiziyor...
    Dolar 5,50 olsa da enflasyon düşmez diyor...
    O aşamayı çoktan geçtik diyor...
    Yıl sonu enflasyon %29,2019/1ç de zirve bekliyorum dedi...
    31 ler filan dedi mi ne?

Of of offff
    30 enflasyonlar ne yaw?

saygılar/başarılar

7. son çıkan enflasyon verileri ile ilgili son şu kadar yılın en yüksek enflasyonu değerlendirmeleri yapılırken unutulan bir konu var. o da 'gıda ve alkolsüz içecekler' kaleminin enflasyon sepeti içerisindeki ağırlığının %23'lere indirilmiş olması. oysa bu kalemin ağırlığı örneğin 2007'de %28'lerdeydi. dolayısıyla o dönemlerdeki enflasyon hesaplama yöntem ve ağırlıklarına göre hesaplanacak olsa çok daha yüksek enflasyon oranları çıkar.

Ekşi'den...

8.  Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    son çıkan enflasyon verileri ile ilgili son şu kadar yılın en yüksek enflasyonu değerlendirmeleri yapılırken unutulan bir konu var. o da 'gıda ve alkolsüz içecekler' kaleminin enflasyon sepeti içerisindeki ağırlığının %23'lere indirilmiş olması. oysa bu kalemin ağırlığı örneğin 2007'de %28'lerdeydi. dolayısıyla o dönemlerdeki enflasyon hesaplama yöntem ve ağırlıklarına göre hesaplanacak olsa çok daha yüksek enflasyon oranları çıkar.

Ekşi'den...
    1 ekimde elektrik ve doğal gaza zam geldi. Ekim ayı enflasyonun artırıcı etkisi olacaktır. Yani yeni tepeler yakındır...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 621/1030 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •