Sayfa 340/809 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1.  Alıntı Originally Posted by poem Yazıyı Oku
    Aslında güzel olur o rakamlar.
    Sn. Asap zaman konusunu işlemiş ama yüklü miktarda para sokmak için bazen zamana da ihtiyaç oluyor. Bu da bardağın dolu tarafı denebilir.
    Yüklü para mantık dışı bana. Onun yerine portföyde diğer hisseleré yayarim. Zaten 7 altına indikce alımlarim sertlesmisti. Sonra 7 ve 8 arası kademeli en son parçada eski zirvesini gectiginde. Bu seviyelerde düzeltmeye göre. Sonrada temettü zamanı duruma göre ya temettüleri birbirlerine ya da bilançosuna göre. Ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Sn Endoplazmik söylediğiniz yerin altlarina ya da sn poem in dediği yerlere gelirse bilanço öncesi naparsiniz? Sanırım birçok kişide siz ne yaparsanız onu düşünüyordur. Yapar mı bilmem ama poem in dediğinin aşağısina bile hazırım. Ytd.
    Sn spenc bu kagidi 9.22 den dusmeye baslayinca 8.70'ten sazan gibi atlayarak aldim. 7.68 e kadar dustu. Panik olmamayi basardim. 9 38in de altina salabilir bence. Bilanco oncesi bu kadar duserse asla satmam. Ben bilancoya kadar ciddi yukselis bekliyorum ama.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Endoplazmik Yazıyı Oku
    Sn spenc bu kagidi 9.22 den dusmeye baslayinca 8.70'ten sazan gibi atlayarak aldim. 7.68 e kadar dustu. Panik olmamayi basardim. 9 38in de altina salabilir bence. Bilanco oncesi bu kadar duserse asla satmam. Ben bilancoya kadar ciddi yukselis bekliyorum ama.

İlginç bir hissedir. Önceleri petrol düşüşünden etkilendi olumlu 27 centlere düştüğünde, sonra petrol çıkışı olumsuz etki daha sonra hammadde şirket alımlari ile yeni iş kollariyla degisime ugramayi başardı. Döviz pozisyonu acigi dövizin stabil kaldığını varsayarsak nötr ama yüksek kur eskiye göre artık olumlu olabilir. Cunku Satislar döviz ağırlıklı. Tahtaci zaten başka bir dünya teknik çok bilmem ama tuzaklı tuzaksiz her yol var bugünkü muma kadar. Tabï ne yapacağını biliyor ve yapıyor vesselam. Tabi yatırım tavsiyesi değildir.

4. Kagit dün cikar diyodum sert dustu bugun dusus devam eder diyodum yukseldi.

5. Buradan duser diye tahmin ediyorum[emoji41]

6. Bunu anlamak İÇİN izlememek lazım dökülen döktü

7. Ne oldu kimse kalmamis?

8.  Alıntı Originally Posted by Endoplazmik Yazıyı Oku
    Ne oldu kimse kalmamis?

çalı arkasındayız napalım 2 gün üst üste sevinemedik

Sayfa 340/809 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •