Sayfa 343/809 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1. Sn Asap yeni kanal deyince arada aklıma geliyor. İstanbul kanal projesini Kratosla guclendirirlerse bizde iyi gucleniriz. Malum deniz suyuna dayanikliligini okumuştum yalnış hatirlamiyorsam. Tabi benimkisi hayal. Ytd.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Sn Asap yeni kanal deyince arada aklıma geliyor. İstanbul kanal projesini Kratosla guclendirirlerse bizde iyi gucleniriz. Malum deniz suyuna dayanikliligini okumuştum yalnış hatirlamiyorsam. Tabi benimkisi hayal. Ytd.
    iyi bağlamışsın hocam
    Kanal İstanbul yalan olmadı mı yahu? Yapılacak mıymış?

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bilanço beklediginize göre uzuncu mu oldunuz ne
    stratejim bilanço geldiğinde kar satışı yapıp bilanço durumuna göre uygun yerden girip yılbaşı bilançosunu beklemek o zamana kadar al sat yapmıyorum

4.  Alıntı Originally Posted by ASAP Yazıyı Oku
    iyi bağlamışsın hocam
    Kanal İstanbul yalan olmadı mı yahu? Yapılacak mıymış?
    Abi onlar kuruyorsa hayalı bizde kendi hayallerimizi süslüyoruz. Yapacak birini bulurlarsa...

5.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    stratejim bilanço geldiğinde kar satışı yapıp bilanço durumuna göre uygun yerden girip yılbaşı bilançosunu beklemek o zamana kadar al sat yapmıyorum
    Mantıklı strateji olabilir. 3 ceyrek geldiğinde beklenti satın almış olabilir düşüncesiyle verebilir, son çeyreğe kadar veya başka bir haber olur başka birşey verebilir. Cins bu tahtacı, hayırlısı olsun tabi. Çift rakamlar kalıcı olsun temettü versin eyvallah bana tabi yatırım tavsiyesi olmadan.

6. 1,6480*6,11= 10,069

7.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    1,6480*6,11= 10,069
    Hc Tebrikler de. Dolar düşerse napcaz ytd. Sanırım gelirleri döviz ağırlıklı diye mi bu sekilde bakıyorsun.

8. Aynen o yüzden öyle bakıyorum şunu da eklemeliyim ülkede bu enflasyon varken ben doların düşeceğini falan düşünmüyorum ayrıca usd bazlı grafiğe göre daha başlamadık BİLE 😀

Sayfa 343/809 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •