Sayfa 683/1030 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 5,457 - 5,464 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    nkolay 30 a çıkacak diyolardı sanki

ama bulamadım böyle bişi

ytd.

syg,
    Uyduran uydurana.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

2. ankarada oturduğum muhitte marketlerde ve pazarlarda mandalinayı 2.5 tlnin altında hiç görmedim. bu belirttiğim gross market tam tesadüf oldu. ama sincan etimesgutta oturan arkadaşlarımda bu tarz acayip düşük fiyatlardan çoğu ürünü aldıklarını hep söylerlerdi

3. Mandalina bu sene çok bol...O yüzden fiyat düşük bu sene nispeten...ISPANAK kilo 6 TL...Ispanak leyn bu ot...2.5-3 tl ye aldığımız ıspanak...

4.  Alıntı Originally Posted by mavsaro Yazıyı Oku
    ankarada oturduğum muhitte marketlerde ve pazarlarda mandalinayı 2.5 tlnin altında hiç görmedim. bu belirttiğim gross market tam tesadüf oldu. ama sincan etimesgutta oturan arkadaşlarımda bu tarz acayip düşük fiyatlardan çoğu ürünü aldıklarını hep söylerlerdi
    Ankara'yı bilirim Etimesgut mamak gibi sehir merkezine uzak olan yerledrde fiyatlar daha uygun olur ama birde Kızılay Keçiören Çankaya yasanmaz kazık yerler İstanbul'un kadikoyu Etiler i gibi fiyatlar

5. Özbek üzümü rengi morumsu 4,75 migros pazarın izmirde Bi anlamı kalmadı
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

6. Oran Alanlar Varsa Görelim Piyasayi.

7. ucuz ürün alacağım diye harcadığınız benzin parasını da aldığınız ürünün üzerine ekleyin ama baya toptan alışveriş yaptıysanız bir şey demem

8. Burası hal borsası olmuş.

Sayfa 683/1030 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •