Sayfa 633/1000 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,057 - 5,064 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by lanxcelot Yazıyı Oku
    bir de kaymaklı fiyattan eurobond alıp aylık 10k dolar faiz aldın mı deyme keyfine
    Valla damat Ferit paşa ve onun kayınpederinin bile uyum içinde olmadığı bir ülkenin Eurobond`una ben güvenmem güvenip %10 faiz alana da bol kazançlar derim başka bir şeyde demem.

2. @yeniakit

McKınsey’in kirli çamaşırları ortaya çıkıyor https://www.yeniakit.com.tr/haber/mc...or-527276.html …
    Şükürler olsun ki yerli ve milli basınımız sayesinde neyse

Fahiş fiyatla ürün satan 114 firmadan savunma istendi
    Ticaret Bakanlığı 114 firmadan fahiş fiyat artışlarıyla ilgili savunma istedi.
    http://www.patronlardunyasi.com/habe...istendi/211278

Enflasyonu sopa gücüyle düşürmeyi düşünen zihniyet Doları nasıl aşağı çekmeyi düşünür orasını da siz Dolarcı forumdaşların hayal dünyasına bırakıyorum.

Fizikte etki tepki prensibini herkes bilir sanırım, piyasalara bu şekil baskı yaparsan piyasanın da TEPKİ prensibi işler işte o zaman bunları değil Mckinsey feriştahı gelse kurtaramaz.

Dolar battı balık yan gider formasyonu var....Piyasalara baskı polisiye tedbirle ekonomi yönetiminin sonuçlarını 2019 da göreceğiz... Mckinsey ile anlaşma devam ediyor sanırım adam sadece seçmen gazı aldı hepsi bu....

Hayırlısı bakalım.......

Tavsiye kararına konu kredi tutarı 400 milyar lira
    Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı Hüseyin Aydın, bankacılık sektörünün toplam kredileri içindeki payının dörtte biri olduğunu, bunun da 400 milyar TL'nin üzerinde bir rakama denk geldiğini söyledi.
    http://www.patronlardunyasi.com/habe...ar-lira/211280

İyi güzelde bu parayı sağlayacak bankalar gerekli kaynağı bana %26 keriz Tl faizi vererek mi bulacak ! Peki sonra işler istedikleri gibi gitmez zorla yüzdürülmeye çalışan bu gemicikler batarsa daşş ! gibi bankaları kim kurtaracak ? Valla benden yana ne halt ediyorlarsa etsinler izin verdim gitti benim risk sıfır riski olan düşünsün.

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Tavsiye kararına konu kredi tutarı 400 milyar lira
    Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı Hüseyin Aydın, bankacılık sektörünün toplam kredileri içindeki payının dörtte biri olduğunu, bunun da 400 milyar TL'nin üzerinde bir rakama denk geldiğini söyledi.
    http://www.patronlardunyasi.com/habe...ar-lira/211280

İyi güzelde bu parayı sağlayacak bankalar gerekli kaynağı bana %26 keriz Tl faizi vererek mi bulacak ! Peki sonra işler istedikleri gibi gitmez zorla yüzdürülmeye çalışan bu gemicikler batarsa daşş ! gibi bankaları kim kurtaracak ? Valla benden yana ne halt ediyorlarsa etsinler izin verdim gitti benim risk sıfır riski olan düşünsün.
    İŞSİZLİK FONU na çöküldü geçen hafta düşük faizle bankalara geçti 11 milyar USD idi sanırım...

Benim 20 yıllık maketten satış davam için demin yargıtay kararlarına baktım.Hani 20 yıldır bu kadar mağdur var yargıtay kararlarında bir değişiklik var mı diye.15 .hukuk dairesi bakıyor bu işlere.2017 yılı bir karar buldum,inşaatın yarısı bitmiş,müteahit batmış,ev alanlar da benim gibi tapu da almış.Sonuç aynı laflar tapular iptal arsa sahibine geri verilsin,zaten bu tapuların uyduruk tapu olduğunu bilecek durumdaymışız.Ulan ben ne bileyim senin tapu dairesinden yaptğın satışın dolandırıcılık olduğunu avukatmıyım,hakimmiyim.Zaten hoş bizim projede mağdur bir kaç avukat hakim de vardı ya neyse.Valla davayı takip etmiyorum sinirlerim bozulmasın diye 20 yıl sonra gene sinirim tepeme çıktı ))))))) Seneye siz bu batık inşaat furyası bu hızla devam etsin , görün banker faciasını ortalık nasıl toz duman olacak.Cidden bizim memlekette hak hukuk palavra,devlet dediğin sanki vatandaşa tuzak kuran bir müessese.

Sayfa 633/1000 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •