İzleme Listesine tüm hisseleri ekledim. Bu değişimi görebilmek için sayfayı yenilemeniz yeterlidir.
Bu şekilde tüm hisseler elinizin altında olacak. Kodunu hatırlamanıza ve yazmanıza gerek kalmayacak...
Umarım işinize yarar...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Herkese güzel bir gün diliyorum...
Bazı dostların uyarısı ile grafiklerimin birçok yerde kullanıldığını öğrenmiş bulunuyorum. Bazılarına ben izin versem de bazıları benden habersiz olabiliyor. Bu nedenle Tescil ibaremde değişiklik yapmak ihtiyacı doğdu.
Site hakkında bilgi içermediği için site bilgisini ekledim. Fontlar ve renkler üzerinde de ufak bir değişiklik yaptım. Gözü rahatsız edip dikkat dağıtmamasına azami dikkat ettim lâkin tasarımcı olmadığım için uyumu sağlamada bayağı bir zorlandım.
Renk ve Font seçiminde fikri olan varsa sevinirim.
Az önce Sistem grafiklerine uyguladım, akşamdan itibaren tamamına uygulanmış olacak. CandleStick grafiklerini yüklemek uzun sürüyor...
Üstad,
Hakkını helal et. Ben kullanıyorum valla.
Ama dipnota aşağıya alınan adresini veriyorum![]()
Telif hakkını ödemiyorum![]()
Grafikler Güncellenmiştir...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
teşekkürler üstat, tüm zahmetleriniz ve emekleriniz için.
faydalanıyoruz, hakkınızı helal edin.
bol kazançlar...
Eyvallah, çok memnun oldum...
Hem kullanıp hem de faydalanmak ne güzel bir haber...
Siteyi sık sık sayfaları yenileyerek ve her sayfayı kontrol ederek takip etmenizi öneririm. Bazen yaptığım değişiklikleri buradan duyuramıyorum. Mesela bugün AnaSayfa 'ya eklediğim "Fiyat Tablosu" gibi...
Bist verilerinin 15 dk. gecikmeli olduğunu unutmayın. Bu her yerde ve durumda değişmiyor...
Yer İmleri