Sayfa 706/1030 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Ben tüm bunları "Enflasyonu Maaşlara yansıtmama çabası" olarak algıladım.
    yansıtırlar yansıtırlar devlet iscisine zaten yansıtacak kanun var secim var sen gencsin anlasılan ha ozel sektoru bilemem patronun insafına kalmıs is yapmadım zarar ettim der zam mam yok der cıkar isin icinden .. hatta bazı sektorlerde yansıtıldı bile mesela benim patron %20 zammı gecen ay yaptı sizi enflasyona ezdirmem dedi bide yılbasında yapar bak boyle patronlarda var memlekette

2. simdi reeel sektorun icinde olmayınca herkesi batıyor sanıyorsunuz dimi kur artısından kose olanları bilmezsiniz tabi gidin ihracat yapan firmalarda calısın kardesim illa is arıyorsanız ..bak benim tanıdık patron var adam kur 10 tl olsa umrunda degil niye adam otomotiv parcaları uretiyor onlarıda ihrac ediyor parayla k...ı nı siliyor herif ..ha ic piyasaya calıssaydı batardı .

3.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    yansıtırlar yansıtırlar devlet iscisine zaten yansıtacak kanun var secim var sen gencsin anlasılan ha ozel sektoru bilemem patronun insafına kalmıs is yapmadım zarar ettim der zam mam yok der cıkar isin icinden .. hatta bazı sektorlerde yansıtıldı bile mesela benim patron %20 zammı gecen ay yaptı sizi enflasyona ezdirmem dedi bide yılbasında yapar bak boyle patronlarda var memlekette
    Şu devlet senin patronun kadar olamadı iyi mi [emoji17]

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Şu devlet senin patronun kadar olamadı iyi mi [emoji17]

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    devlet 6 ayda bir zam yapar ocagı bekliycen yapcak bisey yok memursan beklicen ..calıstıgın firma ozelse kucuk firma ise yine bekliycen ...ihracat yapıyorsa top atsan yıkılmaz o firmalar ..isterse kur 20 tl olsun onların isine gelir .

5. Tüm ürünlere ortalama: %100-200 arası fiyat zammı yapıldı. %10 indirim yapılacakmış.
    Günü kurtarmaktan öte gitmez.
    %10 çok az.

6. Eeee ne oldu şimdi mevduat faizleri....aşağı mı yukarı mı?

7. ya oran soruyonuzda bu forumun en eskileri ve mudavimleri mevduatlarını baglayalı 2 hafta oldu daha bi 2-3 hafta oran beklemeyin ..napsın millet hergun mevduat mı baglıyor da bilecek oranları ..cok kiside zaten uzun da bagladı ..ben 1990 yılından beri mevduat baglarım daha 28 yıldır 2.kez uzun yaptım 27 kasıma . .eee duser dedik uzun bagladık oylede oldu ..bilanco haftası 29-30 lardan 25-26 ya dustu .

8.  Alıntı Originally Posted by eraser_k Yazıyı Oku
    Eeee ne oldu şimdi mevduat faizleri....aşağı mı yukarı mı?
    %10 indirim kampanyasına katılırsak aşağıya
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 706/1030 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •