Sayfa 37/1078 İlkİlk ... 27353637383947871375371037 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1. Sayın T/A öncelikle elinize emeğinize sağlık.Tekniz analiz bölümü ile ilgili bir kaç sorum olacaktı, usd bazlı grafik varmı o kısımda,yıl olarak 2008 den daha eskiye gidebiliyormu grafik,birde çizdiğimiz grafiği hisse net topiğine oradan nasıl yapıştırabiliriz.teşekkür ederim.

2. Sayın T/A
    Zehiri verdin bize,
    İddaaya girerim başlık altındaki herkes şimdi kendi hissesine grafik oluşturmaya çalışıyor.
    Yaktın bizi. Finans okur-yazarlığımız gelişecek
    Modülün kullanımını nasıl nereden temin edelim.
    Kullanım hakkında detayları nasıl öğrenebiliriz
    Trend ve kırılmaları nasıl yapıcaz, modülü nasıl kullanıcaz.
    sırada bi sürü soru var
    Programın ücretli versiyonuna geçmemizin bize çok faydası olur mu ?
    burada yaptığımız grafikleri nasıl okumalıyız?
    Önereceğiniz bir yol var mı?
    Hemen trade ye girişelim. mi?
    Yoksa kendi yaptığımız grafiklerimizi orta vadelerde deneyip görmek mi mantıklı ?

abi yaktın bizi

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Sayın T/A öncelikle elinize emeğinize sağlık.Tekniz analiz bölümü ile ilgili bir kaç sorum olacaktı, usd bazlı grafik varmı o kısımda,yıl olarak 2008 den daha eskiye gidebiliyormu grafik,birde çizdiğimiz grafiği hisse net topiğine oradan nasıl yapıştırabiliriz.teşekkür ederim.
    USD bazlı yapmak için aşağıdak, grafikteki gibi; hisse kodu yazılı olan bölmeye tıkladıktan sonra bölmenin sağ tarafındaki işlemleri yapmanız yeterlidir. Siz USD bazlı yapmak için USD değerine bölmeniz gerekir. Bölüye basıp veya doğrudan "/" işaretiyazıp sonrasında USDTRY yazarsanız ve "ENTER" tuşuna basarsanız grafik USD bazlı olacaktır... Bölme harici diğer işlemleri de yapabiliyorsunuz...

2008 'den eskiye gidemiyor. Yaklaşık 10 yıllık bir zaman dilimi korunuyor. Veri tabanını zorlamamak için yapıldığını düşünüyorum. Belki ücretli olsa daha eski verileri sunarlar mı hiç fikrim yok. Matriks bile artık en eski verileri vermiyor. Bunların vermemesi de normal sayılabilir...

Resmi paylaşmak için öncelikle saklamanız gerekir. Bunun için resimdeki şipşak çek düğmesine basınca diyalogda adres görünecektir. Bu adresi kopyalaya basarak hafızaya alın. Hisse.net 'de grafik ekleye basın oraya bu linki "paste" edin (yapıştırın). "OK" 'e bastınız mı tamamdır. Aynı zamanda diyalogda Twitter için de bir düğme var. Doğrudan Twitt atabilirsiniz...

Umarım sorularınıza yanıt verebilmişimdir...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by mehmet emin Yazıyı Oku
    Sayın T/A
    Zehiri verdin bize,
    İddaaya girerim başlık altındaki herkes şimdi kendi hissesine grafik oluşturmaya çalışıyor.
    Yaktın bizi. Finans okur-yazarlığımız gelişecek
    Modülün kullanımını nasıl nereden temin edelim.
    Kullanım hakkında detayları nasıl öğrenebiliriz
    Trend ve kırılmaları nasıl yapıcaz, modülü nasıl kullanıcaz.
    sırada bi sürü soru var
    Programın ücretli versiyonuna geçmemizin bize çok faydası olur mu ?
    burada yaptığımız grafikleri nasıl okumalıyız?
    Önereceğiniz bir yol var mı?
    Hemen trade ye girişelim. mi?
    Yoksa kendi yaptığımız grafiklerimizi orta vadelerde deneyip görmek mi mantıklı ?

abi yaktın bizi
    Ben size imkanı sundum. Arayan çok ama bulan az idi. Burada herşey mevcut olsun istiyorum. Ben kısıtlı şeklini sundum isteyen paralı versiyonu alır kullanır ama inanın hiç gerek yok!!!

Eğer anlık işlem yapıyorsanız diyeceğim yok ama birkaç gün elinizde tutyorsanız 15 dk. gecikme sorun teşkil etmez. Ben gerekmedikçe derinlik kullanmıyorum. Eğer çok uzmanlaşmak istiyorsanız da bunlar da size yetmez. Başka platformlara geçmeniz gerekir.

Bu başlangıç için ve aklınıza geleni çizivermek için bullunmaz bir nimet. Bir hisse hakkında konuşurken hissenin grafiği eklemek olayı anlatmakta daha yardımcı olacaktır. Çiz ve 1 önceki mesajda yazdığım gibi kaydet ve paylaş hepsi bu kadar.

Modülü en güzel deneme yanılma ile keşfedersiniz. Merak etmeyin bozulmayacağı için sorun teşkil etmez. Bir sıkıntı olursa tarayıcıyı kapatıp açın sorun morun kalmaz. Bilgisayara kayıtlı birşey olmadığı için (cookiler hariç) bilgisaayrınıza zarar vermez!

Sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım... Çok da sıkıştırmayın ama..

5. sen yandın abi haberin yok.

6.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    USD bazlı yapmak için aşağıdak, grafikteki gibi; hisse kodu yazılı olan bölmeye tıkladıktan sonra bölmenin sağ tarafındaki işlemleri yapmanız yeterlidir. Siz USD bazlı yapmak için USD değerine bölmeniz gerekir. Bölüye basıp veya doğrudan "/" işaretiyazıp sonrasında USDTRY yazarsanız ve "ENTER" tuşuna basarsanız grafik USD bazlı olacaktır... Bölme harici diğer işlemleri de yapabiliyorsunuz...

2008 'den eskiye gidemiyor. Yaklaşık 10 yıllık bir zaman dilimi korunuyor. Veri tabanını zorlamamak için yapıldığını düşünüyorum. Belki ücretli olsa daha eski verileri sunarlar mı hiç fikrim yok. Matriks bile artık en eski verileri vermiyor. Bunların vermemesi de normal sayılabilir...

Resmi paylaşmak için öncelikle saklamanız gerekir. Bunun için resimdeki şipşak çek düğmesine basınca diyalogda adres görünecektir. Bu adresi kopyalaya basarak hafızaya alın. Hisse.net 'de grafik ekleye basın oraya bu linki "paste" edin (yapıştırın). "OK" 'e bastınız mı tamamdır. Aynı zamanda diyalogda Twitter için de bir düğme var. Doğrudan Twitt atabilirsiniz...

Umarım sorularınıza yanıt verebilmişimdir...
    Teşekkürler,usd bazlı yaptım,ama hisse nette grafik ekle bölümünü bulamadım sayın T/A ilginiz için Allah razı olsun.

Alıntı Originally Posted by mehmet emin Yazıyı Oku
    sen yandın abi haberin yok.
    Ne yönden yandım?!

Ben zordan korkan birisi değilim. Zordan korksam burada geyik muhabbeti yapardım, bilgi vermeye çalışmazdım.

Sizlere bir katkım olsun diye uğraşıyorum. Baktım olmadı, yapamıyorum; "Dükkanı size devreder giderim...". ))

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Teşekkürler,usd bazlı yaptım,ama hisse nette grafik ekle bölümünü bulamadım sayın T/A ilginiz için Allah razı olsun.
    Mesaj yazdığın bölümde işaretlediğim düğmeye basın orada sizden "URL/adres" istenecek. Grafik kaydından kopyaladığınız adresi buraya yazıp "OK" deyince tamamdır...

Sayfa 37/1078 İlkİlk ... 27353637383947871375371037 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •