Originally Posted by
Desidero74
ortaklar yaniltiliyor , bedelli de 2.39 dan hisse satıldı 1.55 e kadar düşürüldü , kar gizleniyor yönetim gideri adı altında cebe indra yapılıyor , sirketin mal varlığı güncel değerinin çok gerisinde belki 10 tl olması lazim ancak sorun sirketin sahibi sahtekar italyanlar sahtekar türklerle ortak bizi yoluyorlar gerçi boylelerine Turk dememek lazim bunların babaları belli değil haaa gelelim asıl konuya bu isi yapan spek burada dentici laz levo adıyla yazan şahıs başka adı da var mi bilmem ama geçen yıl körfez geçiş ihalesinde içerden bilgi aldım imzalar atıldı vb. deyip milleti bedelliye girmeye ikna görevi olmuştu sonra tozoldu kendisi denti denen şirketi de iç ettiği için kendi kendine bu ismi takmış imansız dir laz değil bence yozgatlı dir aksanları var bana spekle basedemen vb. konuşmuştu meğerse kendisiymiş bu arada diğer laz veya yozgatlilari tenzih ederim saygılar
Şirketin F/K oranı 20 civarında. 10 TL hisse bedeli fk 100'ün üstüne çıkacak. 10 TL hisse değerine ulaşırken nasıl bir değerleme yöntemi uyguladınız?
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Yer İmleri