Sayfa 110/350 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon
Arama sonucu : 2798 madde; 873 - 880 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma 2

1.  Alıntı Originally Posted by Tiberius Yazıyı Oku
    Sezai bey VIDAları hazırlıyor, yarın onlarla birlikte yeni versiyonu salarız.
    Böylece TradeStation linkindeki filtre seti tamamlanmış olur.
    ustad ehlersin osilator tipli adaptive filtreleri de olacak mi.
    bang bang you shot me down..

2. Robot ile işlem yapan arkadaşlar....

Örnek olarak sistem 119,200 den al dedi robot emir yolladı 20 adet 119,200 den kademede o kadar kontrat yok bu emir pasifde mi kalıyor yoksa aktif fiyattan mı işlem gercekleşiyor... Grafik üzerinden çıkan al veya sat sinyalleri ortalama kaç puan sapma ile gerçekleşiyor..Grafik üzerinde yapılan aliş yada satış işlemlerimi yoksa sinyal seviyelerimi görünüyor..
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

3.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    Robot ile işlem yapan arkadaşlar....

Örnek olarak sistem 119,200 den al dedi robot emir yolladı 20 adet 119,200 den kademede o kadar kontrat yok bu emir pasifde mi kalıyor yoksa aktif fiyattan mı işlem gercekleşiyor... Grafik üzerinden çıkan al veya sat sinyalleri ortalama kaç puan sapma ile gerçekleşiyor..Grafik üzerinde yapılan aliş yada satış işlemlerimi yoksa sinyal seviyelerimi görünüyor..
    Görsellerde ve performans tablosunda sinyal oluştugu anda emir gercekleşmiş gibi hesaplaniyor. Kod blogunda GetiriKZ hesaplamasinda ise ortalama deger girerek sapma dahil sonucu gorebiliyorsunuz. Ancak en dogru sonuc gercek emir gonderdiginizde ortaya cikiyor, bazen arti bazen eksi yönde kayma oluyor.

4.  Alıntı Originally Posted by umit_ykoc Yazıyı Oku
    Görsellerde ve performans tablosunda sinyal oluştugu anda emir gercekleşmiş gibi hesaplaniyor. Kod blogunda GetiriKZ hesaplamasinda ise ortalama deger girerek sapma dahil sonucu gorebiliyorsunuz. Ancak en dogru sonuc gercek emir gonderdiginizde ortaya cikiyor, bazen arti bazen eksi yönde kayma oluyor.
    Aktif gönderilen emirlerde Eksi yönde kayma ihtimalini azaltmanın bence yolu birden fazla robot kullanmak ben bunun faydasını çok fazla gördüm. Asgari 20 kontratı tek robota bağladığımızda bile sapma çok fazla olabiliyor.

Alıntı Originally Posted by umit_ykoc Yazıyı Oku
    Aktif gönderilen emirlerde Eksi yönde kayma ihtimalini azaltmanın bence yolu birden fazla robot kullanmak ben bunun faydasını çok fazla gördüm. Asgari 20 kontratı tek robota bağladığımızda bile sapma çok fazla olabiliyor.
    kullanıdıgm endeks sistemimde 2 ay her gercekleşen her sinyali (10 knt )tek tek yazdım raporlar karşılaştırıdım ortalam 2k sistem raporundan az cıkıyor ...bagladıgınız knt adeti fazla olursa kayma bayagı olacagı kesin...
    DUHUL 2007...
    BİZİ BİLEN BİLİR....

6. Kaymanin lot cokluguyla alakasi olsada cok az.

Surumden kazanma diye bir durum var aslinda

Simdi 1 lotla 25 50 100 kayabiliyorsun

250 lotlada 50 100 kayiyorsun

Yani lot basina kayma maliyetin dusuyor aslinda.

Ne kadar cok lotunuz olursa birim basina yani lot basina kayma maliyetiniz dusuyor aslinda
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

kayma çokta önemli değil. sistem önemli. mesela hızlı sistemler zigzag dan kurtulabildi mi?

8.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Kaymanin lot cokluguyla alakasi olsada cok az.

Surumden kazanma diye bir durum var aslinda

Simdi 1 lotla 25 50 100 kayabiliyorsun

250 lotlada 50 100 kayiyorsun

Yani lot basina kayma maliyetin dusuyor aslinda.

Ne kadar cok lotunuz olursa birim basina yani lot basina kayma maliyetiniz dusuyor aslinda
    viop kademelerini dikkate aldiginda paçal giden emirlerin boş kademeye denk gelme ihtimali azaliyor. sende olmuştu sanirim aciliş barinda giden emirin en dip fiyattan gercekleşmesi durumu.

Sayfa 110/350 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •