Sayfa 357/809 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 2,849 - 2,856 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1. Benim kafamda bi yer var Allah utandırmasın orada vedalaşırım inş hepinizle

2. Tahtaci neler yasatmis şimdiye dek, hiç umrumda olmaz yukarı gitsede aşağı donsede. Çok değil 3 ay önce nerelerdeydik, spencin bir lafı var aşağı düşerse birikim, yukarı çıkarsa yatırım olur. Çokta tın tahtaci her türlü yapacağına eyvallah. Aşağı verirsen sevinirim bile. Dedim ya hızlı çıkışına uzulmustum zaten.. ama yatırım tavsiyesi değildir..

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Tahtaci neler yasatmis şimdiye dek, hiç umrumda olmaz yukarı gitsede aşağı donsede. Çok değil 3 ay önce nerelerdeydik, spencin bir lafı var aşağı düşerse birikim, yukarı çıkarsa yatırım olur. Çokta tın tahtaci her türlü yapacağına eyvallah. Aşağı verirsen sevinirim bile. Dedim ya hızlı çıkışına uzulmustum zaten.. ama yatırım tavsiyesi değildir..
    Bravo spenc hocam. düşerse ucuza daha çok alırız biriktiririz. yükselirse yatırım olur. PD/DD 0,80 tekrar gelse de Kordsa alsak diye bekliyorum. nasılsa ortak olduk sabancılara

4.  Alıntı Originally Posted by poem Yazıyı Oku
    Bravo spenc hocam. düşerse ucuza daha çok alırız biriktiririz. yükselirse yatırım olur. PD/DD 0,80 tekrar gelse de Kordsa alsak diye bekliyorum. nasılsa ortak olduk sabancılara
    Poem hc ciddiyim bu endekste göstere göstere çıkardılar, sat başka hisse al diye belkide bilemem. Ama ben başka hisselerden aldım cephanelik doldu. Onlar çıkar bu düşerse diye ki oylede oldu son bir iki aydır. Ağzından bal damliyor seninde olursa tabi. Dünde dedim tek mi çift mu diye, tahtacı bilir tabi spenc hazır sanırım poem zaten hazır. . Ytd.

5. Hs şunu da söyliyim öyle küçük düşüşlerde almam, ufak ufak mal yedirmek yok. Kallavi adam gibi dusersen alırım tahtaci. O eskidendi biriktirirken kademe kademeydi, güzel maliyetim var çünkü, oralara hiç yaklasmadin neden acaba bir bilsem. Ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Tahtaci neler yasatmis şimdiye dek, hiç umrumda olmaz yukarı gitsede aşağı donsede. Çok değil 3 ay önce nerelerdeydik, spencin bir lafı var aşağı düşerse birikim, yukarı çıkarsa yatırım olur. Çokta tın tahtaci her türlü yapacağına eyvallah. Aşağı verirsen sevinirim bile. Dedim ya hızlı çıkışına uzulmustum zaten.. ama yatırım tavsiyesi değildir..
    Spenc hocam sizin bu yatırımcı profilinizi gercekten taktir ediyorum, uv deki rahatlık bu olsa gerek. Ortak bulunduğumuz iki şirketten biri bu diğeri soda. Yaklaşık bir yıldır bu hisselerdeyim. İlk üç dört aydan sonra kısmen bi rahatlama geliyor ama sizdeki rahatlığa ulaşmak için daha yolumuz var gibi.

7.  Alıntı Originally Posted by meegi Yazıyı Oku
    Spenc hocam sizin bu yatırımcı profilinizi gercekten taktir ediyorum, uv deki rahatlık bu olsa gerek. Ortak bulunduğumuz iki şirketten biri bu diğeri soda. Yaklaşık bir yıldır bu hisselerdeyim. İlk üç dört aydan sonra kısmen bi rahatlama geliyor ama sizdeki rahatlığa ulaşmak için daha yolumuz var gibi.
    Teşekkürler Sn meegi uzun zaman yazmadiniz sanırım. Piyasa gerçekten zor ve bu ülke neler yaşadı son birkaç yılda ve bu ortamda diri duran şirketler bunlar. Uzun vade doğru yerde olmak gerek tabi, ben zemini sağlam tuttuğumu düşünüyorum. Bilançolarda çok problem olmadığı sürece düzenli karini paylaşan büyüme odaklı şirketlerin hisse fiyat düşüş ve çıkışlarını pek onemsemiyorum. Hayırlısı. Umarım sizede gonlunuzce olur hersey. Ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Teşekkürler Sn meegi uzun zaman yazmadiniz sanırım. Piyasa gerçekten zor ve bu ülke neler yaşadı son birkaç yılda ve bu ortamda diri duran şirketler bunlar. Uzun vade doğru yerde olmak gerek tabi, ben zemini sağlam tuttuğumu düşünüyorum. Bilançolarda çok problem olmadığı sürece düzenli karini paylaşan büyüme odaklı şirketlerin hisse fiyat düşüş ve çıkışlarını pek onemsemiyorum. Hayırlısı. Umarım sizede gonlunuzce olur hersey. Ytd.
    Spenc Hocam Yatırım bakış açımız çok benzer. Kordsada acayip ilgi mi çekiyor.
    Sizdeki diğer hisseleride merak ettim. Sakıncası yoksa portföyünüz ve hisselerin yüzdesel ağırlığı nedir ?

Batuhan
    Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

Sayfa 357/809 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •