Sayfa 734/1000 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,865 - 5,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Erdoğan ve Albayrak'a 7.8 milyar 'yedek ödenek'
    Ödenek yetersizliğini gidermek veya bütçelerde öngörülmeyen hizmetler için her bütçe yılında ayrılan “yedek ödenek” kalemine 2019 yılı için 7.8 milyar lira konuldu. 2017’de 6.4 milyar ayrılıp yıl sonunda 38 milyar liraya ulaşan bu harcama kalemini artık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak kontrol edecek.

2.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Hızla karanlığa.

3. Yav uzun süredir bir şey dikkatimi çekiyor.

Enerji ile ilgili (elektrik üretimi) dogalgaza bağımlılık dolayısıyla döviz ihtiyacı falan filan.

Pazar günü avm de geziyorum. Gündüz vakti o yanan lambalarin haddi hesabı yok.
    Sıradan mağazaların içinde en az 50-100 tane lamba yanıyor.dükkanın içine bakıyorum satış temsilcisi bildiğin sinek ağlıyor.

Avm leri geçtim.

Bu futbol kulubundeki futbolcular gündüz fabrikada belediyede falanmi çalışıyorlar.
    Eskiden maçlar gündüz olurdu.
    Şimdi gece oynatmaya başladılar.
    Bu stadlarda gece en az 4 saat yanan projektorlerin aydinlatmalarin haddi hesabı yok.

Acaba bunların elektriği başka bir ulkedenmi sağlanıyor.

Krizde olduğumuz, enerji ile ilgili sıkıntılar olduğu söyleniyor.

Bu israfa hangi ülke dayanabilir yaa.

4.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    reise kızıyoruzda şu twet e göre mualefet partisinin ortalıgı ayaga kaldırması lazım
    nedemek yardımları için teşekkür etmek bunu hesabını soracak mualefet nerede

evet belki bize artık hertürlü usulsüzlük şaibe normal geliyor olabilir fakat bu mücadeleyi secmeni adına
    mualefetin susmaması gerekir yardım varsa yargının bagımsız olmadıgını ülkenin hukuk ülkesi olmadıgı tüm dünya ya anlatılmalıdır

şükür birisi çıktı en azınadan
    https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem...stiri-2679218/

5.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Yav uzun süredir bir şey dikkatimi çekiyor.

Enerji ile ilgili (elektrik üretimi) dogalgaza bağımlılık dolayısıyla döviz ihtiyacı falan filan.

Pazar günü avm de geziyorum. Gündüz vakti o yanan lambalarin haddi hesabı yok.
    Sıradan mağazaların içinde en az 50-100 tane lamba yanıyor.dükkanın içine bakıyorum satış temsilcisi bildiğin sinek ağlıyor.

Avm leri geçtim.

Bu futbol kulubundeki futbolcular gündüz fabrikada belediyede falanmi çalışıyorlar.
    Eskiden maçlar gündüz olurdu.
    Şimdi gece oynatmaya başladılar.
    Bu stadlarda gece en az 4 saat yanan projektorlerin aydinlatmalarin haddi hesabı yok.

Acaba bunların elektriği başka bir ulkedenmi sağlanıyor.

Krizde olduğumuz, enerji ile ilgili sıkıntılar olduğu söyleniyor.

Bu israfa hangi ülke dayanabilir yaa.

adam kendine 7.8 milyar tl ek ödenek koyuyor sizin uğraştığınız işlere bakın..?
    tüm liglerdeki stadların gece aydınlatma faturası katardan alınan uçağın maliyeti kadar değildir

Trump: Türkiye ile sıkıntılı ilişkimiz vardı, eskiye döneceğiz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Brunson Beyaz Saray’da ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 734/1000 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •