Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8252 madde; 1 - 8 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bak işte çok önemli noktalara değinmişsin, diğer bankalara göre avantajlı olmadığı ve bi şeyleri kullanıp durdukları, ben artık hulku böyle zamanlarda feyklerinden fayfalanmak için kullanıyorum, ana hissem Garan dır, %30 larıda feyk olarak yaptı kapanış olarak değil, bu iş böyle devam edecek, halkb nin diğer bankalardan hiç bir üstünlüğü yok, gelecek vaat eden durumu da yok, performans olarakda durumu ortada, son bir yılda yabancı resmen gelene gidene dağıttı

2. Diğer bir tartışılması ve üzerinde düşünülmesi gereken şey, bu kadar bilgi ve tecrübeli ve bir o kadarda donanımlı hangi aklıbaşında bir adam bir günde milyon TL ile milyon lot alım yapar, senin bunu akkın hafzalan alıyor mu?

Alıntı Originally Posted by Serdars Yazıyı Oku
    Diğer bir tartışılması ve üzerinde düşünülmesi gereken şey, bu kadar bilgi ve tecrübeli ve bir o kadarda donanımlı hangi aklıbaşında bir adam bir günde milyon TL ile milyon lot alım yapar, senin bunu akkın hafzalan alıyor mu?
    Baskasinin yaptigi islemlerin benim icin hicbir onemi yok. Senin icin de olmamasi lazim. Sonucta senin cebine girip cikmiyor ki.
    Son düzenleme : 666; 13-10-2018 saat: 23:05.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Baskasinin yaptigi islemlerin benim icin hicbir onemi yok. Senin icin de olmamasi lazim. Sonucta senin cebine girip cikmiyor ki.
    neyse anlatmak istediğimi anladığını biliyorum, ne şiş yansın ne kebap misali, olay algı konusu.
    MÜMİN, BİR SEFER ISIRILDIĞI DELİKTEN BİR DAHA ISIRILMAZ

Alıntı Originally Posted by Serdars Yazıyı Oku
    neyse anlatmak istediğimi anladığını biliyorum, ne şiş yansın ne kebap misali, olay algı konusu.
    1 milyon lot almadi diyorsun yani. Ben de ne onemi var diyorum almasinin almamasinin, ben onun yazdinin icerigine bakarim. Kac tane datayi kendi adima teyid ettim, %99'unu dogru cikiyor koyduklarinin. Ongoruleri cuvallamistir, o beni pek ilgilendirmiyor, kendi aklimiz fikrimiz var. O cikardigim kisminda "Bende de su kadar var, biraz da senin uykun kacsin" demistim de, cok fazla yayin yapmamak icin kaldirdim. Paramiz var, aliyoruz, satiyoruz sn. Serdars. Terse de dusuyoruz, ne yapalim. Kim dusmemis ki? Gelinen nokta ortada. TREND'in tek bir elestri konusu vardir, o da carpik portfoy olusumu, tek hisseye gomme. Oteki kisimlarda cuvallamis, cuvallamamis onemli degil. Ama bu kisim denenmis ve borsa kitaplarinda olmazlar arasindadir ve bence talihsizliktir. Elestireceksen bunu elestir. Yoksa devamli bize bilgi koyan birine haksizlik yapiyorsun.

Ayrica unutmamani tavsiye ederim. "Baska bir tarafa yazar misin" dedigimizde, ikinciyi soylemeye gerek kalmadan reytingini gakini gukunu birakti, buraya yazmaya basladi. Onun reyting icin dotunu satanlardan farkini goremiyorsan o da senin problemin.

Neyse, moralini bozlma. 1 milyar dolara bu bankayi bulamazsin, ama bunlar bir cycle. Elbette hak ettigi yerlere gelecektir (oteki bankalar da), sadece sure uzadi bayagi.

6. Neyse , sayın 666 konuyu fazla uzatmak istemiyorum, ne önemi var dediğiniz konu en önemli can alıcı noktadır, ve düşünülmesi gerekende neyi amaçladığıdır, muhtemel öyle bir olayada bana ne diyebiliyorsan cevap yazmana gerek yok,

7.  Alıntı Originally Posted by Serdars Yazıyı Oku
    Bak işte çok önemli noktalara değinmişsin, diğer bankalara göre avantajlı olmadığı ve bi şeyleri kullanıp durdukları, ben artık hulku böyle zamanlarda feyklerinden fayfalanmak için kullanıyorum, ana hissem Garan dır, %30 larıda feyk olarak yaptı kapanış olarak değil, bu iş böyle devam edecek, halkb nin diğer bankalardan hiç bir üstünlüğü yok, gelecek vaat eden durumu da yok, performans olarakda durumu ortada, son bir yılda yabancı resmen gelene gidene dağıttı
    Yazdıklarınız doğru ama hisse hala iskontolu. OFAC haberi nedeniyle de yine böyle deli bir gün geçirecek ileride o beklenti de var. Banka geri alıma başlarsa o da olumlu yansır.
    Bunların dışında hem bankacılık sektöründeki kara bulutlar, hem de özellikle kamu bankası olması nedeniyle geleceğe yönelik parlak bir beklentisi yok. Ensesinde her zaman siyasetin baskısı olacak, ucuz kredi vermeye zorlanacak vb.
    Bence de uzun vadede riskli..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •