Originally Posted by
pilavli
Haftaya cuma dava kaçta baþlýyor bilen var mý? Acaba karar piyasa kapanmadan önce mi açýklanýr, sonra mý?
Bütün basýn da takip edecektir, bizim hisse baþta olmak üzere borsa ve asýl olarak kurlar þiddetli tepki verecektir sonuca.
Eðer dava öðleden önceyse güniçi biter ve sonucun etkisini görürüz, öðleden sonraysa akþama uzayabilir ve piyasa tepkisi pazartesiye kalabilir.
Ben daha önce yorumumu paylaþmýþtým bu konuda, papaz serbest kalacak diye düþünüyorum, ona göre pozisyonumu alýyorum, halkbank hisselerimi artýrýyorum, bu riske gireceðim, hissedeki zararýmý çýkartabilmek için bunu yapmam lazým. Yanýlýrsam da soðuk su içerim zaten zarardayým biraz daha büyür.
Atilla Yeþilada'nýn dolar tahminini de buraya alayým: papaz çýkarsa 5.5, çýkmazsa 7 lira diyor.
Bu arada dava kararýna ilk anda gelecek tepki aþýrý olabilir, ardýndan hemen bir geri toplama olabilir, her iki yön için de geçerli, þiddetli hareketlerde böyle salýnýmlar çok oluyor, kýsa vade düþünüp ekran baþýnda olacaklar bunu yakalayýp kar edebilir, kendine güvenmeyen ise denememelidir, terste kalmak da çok kolaydýr bu ortamda.
Yer Ýmleri