Sayfa 23/445 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    alın buda algyo nuzun tekniği bu fincan kulbu yapacam derse formasyon hedefi 70 tl dir tabi 54 -56 geçmesi şartı ile

stop neresi olur 200 ort 45 kesin stop bölgesi oludu elimde olsaydı

[IMG][/IMG]
    İşte bahsettiğim formasyondan biri

Elinize sağlık

bide koza grubu var,yeni bir teşvik almışlar duyduğum kadarıyla .. kağıdı patlatacak olan söğüt işletmesinin üretime açılması olacak.

döviz fazlası olduğundan bahsedilmiş,6 aylık bilançoda parasının yarısının tlye geçirildiği görülüyor. kayyumla yönetilen bir şirkette dolar krizinde elindeki parayı döviz olarak tutma ihtimalini görmüyorum. olsada çok az bir oran olacaktır. bunu en net 9 aylık bilançolarda göreceğiz. ama tabi dövizle üretim yaptığı gerçeğide kaçınılmaz bir gerçek.
    sene sonuna kadar davaların sonuçlanmasıda buyuk bır ıhtımal...

her zamn yaptığı harekete başladı önce kozal hareket eder. sonra kozaa en sonda ipek.

17.2.2017 de kurulan bir sayfaya 17 sayfa yorum gelmiş,bugün sabahtan beri 6. sayfadayız. topiğin moderatörü girince şaşıracağı kesin

arkadaşlar matrixim var,gün boyu isteiğiniz aracı kurum dökümünü burda isteyebilirsiniz,işten müsade ettiği sürece yerdımcı olmaya çalışacağım.

5.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    adem,temel,teknik analizden başka patron analizide lazım borsamızda

gsdh ,güzel karlar yazıyor,ama forumda takip ettiğim kadarıyla aynısı doğan gurubundada oluyor,karı diğer şirketlere paslıyor.zaten gsdho inceledim biraz temel olarak handikapı patron.

patron denince sasanın patronunu tek geçerim.mesela koç gurubu iyi giderken sabancı gurubu nedense aynı performansı borsada göstermiyor.

bide trendler var,borsada moda gibi...şu anda gayrimenkul yatrırım ortaklıklıkları faiz yüksekliğinden dolayı bir süre trend olamıyacağını düşünüyorum...

enerji ve teknoloji şirketlerindede döviz yüksekliğinden dolayı bir süredir gözden düştü,son bir kaç haftadır gerel,karel,aksen, gibi hisselerde dramatik düşüşler oldu. dövizin düşmesi ve faizlerin düşmesinden olumlu etkileneceklerdir.
    abi dohol konusunda patron fikrine katılırım ama gsdho da tam olarak öyle değil...

gsdho geçmişte banka varken kar yapamıyordu yani kar yapıpta kaçırmıyordu dohol gibi ...

bankayı satınca gsdho parayı dolarda tuttu ve son 2 yıldır çok güzel karlar yazıyor...

aydın doğan adama günahını bile vermez ama gsdho patronu iyi niyet göstergesi olarak iki sefer çok yüksek oranlı temettü dağıttı

gsdho bankayı satınca 2 yıl 60 ar milyon temettü dağıttı ki hisse başına çok yüksek oran bedelsizden önce dağııt hisse başına her iki sefrde %20 ye yakın temettü verdiki ben bile inanamadım halada inanamıyorum üstelik bunu dağıtırken halka açıklık oranı %70 lerde falandı yani imkansız bir jest yaptı ...

ikinci iyi niyet göstergesi 91 milyon lot geri alım yaptı ...

tabi eskiden gelen gsdho fiyat sürünmesinden dolayı patrona tukaka deniliyor ama ben katılmıyorum patron iyi niyetini gösterdi bence

yıl sonun bekleyelim inşallah teorim tutarsa sana hatırlatırım tutmazsada sen bana hatırlatırsın
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    abi dohol konusunda patron fikrine katılırım ama gsdho da tam olarak öyle değil...

gsdho geçmişte banka varken kar yapamıyordu yani kar yapıpta kaçırmıyordu dohol gibi ...

bankayı satınca gsdho parayı dolarda tuttu ve son 2 yıldır çok güzel karlar yazıyor...

aydın doğan adama günahını bile vermez ama gsdho patronu iyi niyet göstergesi olarak iki sefer çok yüksek oranlı temettü dağıttı

gsdho bankayı satınca 2 yıl 60 ar milyon temettü dağıttı ki hisse başına çok yüksek oran bedelsizden önce dağııt hisse başına her iki sefrde %20 ye yakın temettü verdiki ben bile inanamadım halada inanamıyorum üstelik bunu dağıtırken halka açıklık oranı %70 lerde falandı yani imkansız bir jest yaptı ...

ikinci iyi niyet göstergesi 91 milyon lot geri alım yaptı ...

tabi eskiden gelen gsdho fiyat sürünmesinden dolayı patrona tukaka deniliyor ama ben katılmıyorum patron iyi niyetini gösterdi bence

yıl sonun bekleyelim inşallah teorim tutarsa sana hatırlatırım tutmazsada sen bana hatırlatırsın
    kardeşim eğer yanılmıyorsam gsdho yönetiminden 2 kişi hakkında tekstilbank döneminden kalma problemler var.hareket edebilir etmez diyemem .
    son dönemdeki trendlerine bakarsak dohol sanki bir tık daha üstün gözüküyor

7.  Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku
    Grafikte 3 formasyon ihtimali var .

2 si yukarı yönlü , biri aşağı yönlü .

Temel hikayesine zaten bakmamışsınız

Tercih sizin tabii

2 li tepe ise öyledir
    gelirse 33 altında alım uygundur, gelmezse de yolu açık olsun.
    MÜMİN, BİR SEFER ISIRILDIĞI DELİKTEN BİR DAHA ISIRILMAZ

8.  Alıntı Originally Posted by Serdars Yazıyı Oku
    gelirse 33 altında alım uygundur, gelmezse de yolu açık olsun.
    33 altında alırsınız .

Hayırlısı olsun .

Sayfa 23/445 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •